Shop roku 30 dnů na vrácení

SilentiumPC Gear SR700 szürke

Termékkatalógus
SilentiumPC Gear SR700 szürke
5 2 értékelés
Gamer szék - 195 cm magas, 150 kg-os teherbírás, háttámla állítható dőléssel, hinta funkció zárral
Kód:  CB160q4 Termékszám:  SPG012

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

SilentiumPC Gear SR700 szürke

Szeretnél kényelmesen ülni és megőrzi az egészséges testtartást? A SilentiumPC Gear SR700 szürke szék egyike a Gear SR sorozatú székeknek, amelyek mindezt biztosítják számodra. Az alacsonyabb kategóriájú modellekhez képest jobb megtámasztást és nagyobb terhelhetőséget nyújt. Ha maximális játékélményt szeretnél, vagy hosszú órákat dolgozol ülve, a Gear SR700 szürke szék ideális lesz számodra. Az ülések és a háttámlák hideg hab tömései még folyamatos játék után is megtartják alakjukat, a szék többi eleme pedig stabil szerkezetével biztosítja a hosszú élettartamot.

A SilentiumPC Gear SR700 szürke szék legfontosabb jellemzői

  • Maximális terhelhetősége 150 kg
  • 170°-ban dönthető
  • szürke design, amely kevésbé kényes
  • A Multilock funkció megakadályozza a a nem kívánt kilengést
  • Teljesen állítható karfa

Különösen kényelmes

Az ergonómia fontos szempont volt a gamer szék létrehozásában. A magasabb háttámla a legalacsonyabbaknak és a 195 centiméteres magasságú játékosoknak is ideális. A 150 kg-os terhelés biztosítja, hogy a szék a legnagyobb igénybevételt is jól bírja. Az ideális testtartást a hideg habból kialakított háttámla és ülés biztosítja. Az állítható deréktámasz és a párna tehermentesíti a nyakat és a gerincet, így maximálisan tudsz majd koncentrálni a játékra vagy a feladatra. A szék kialakításának köszönhetően hosszú és intenzív használatra is ideális, elhasználódás nélkül, továbbá stabil acél váz gondoskodik a szék strapabíró szerkezetéről.

A Gear SR700 szék végtelen lehetőségei

A szék nemcsak ergonómikus és kényelmes, de kiválóan állítható is. Az ideális pozíciót mindenki megtalálja magának. Kezd az ülés magasságának beállításával, majd folytasd a 4D-es kartámaszokkal, amelyeket több irányba is beállíthatsz. Pozícionáld a derék támaszt és a nyakpárnát igényeidnek megfelelően, végül határozd meg a háttámla meredekségét, maximum 170°-ban. A SilentiumPC Series Gear SR700 sorozat minden kényelmet biztosít számodra.

 

Paraméterek

Kerekek

Görgők
Görgős Kész!
Kerekek anyaga
Gumírozott Kész!
Felület kerekek szerint
Univerzális Kész!

Anyag

Bevonat anyaga
Szintetikus bőr Kész!

Terhelés

Maximális terhelhetőség
150 kg Kész!

Szín

Szín
Szürke Kész!

Méret & Tömeg

Szék/fotel szélessége
51 cm Kész!
Minimális ülésmagasság
47,5 cm Kész!
Maximális ülésmagasság
56 cm Kész!
Szék/fotel tömege
28 kg Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SilentiumPC Gear SR700 szürke Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SPC Gear SR700 šedá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SilentiumPC Gear SR700 sivá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SilentiumPC Gear SR700 Grau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SilentiumPC Gear SR700 Grau.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ