Shop roku Shop roku

Silicon Power Armor A80 1TB kék

Termékkatalógus
Silicon Power Armor A80 1TB kék
4,6 5 értékelés
Külső merevlemez - 2.5", USB 3.0 5 Gb/s, (visszafelé USB 2.0 kompatibilis), nehéz körülményekhez tervezve
Kód:  JU222 Termékszám:  SP010TBPHDA80S3B Gyártó honlapja:

Silicon Power Armor A80 1TB kék

A merevlemez, ami nem fél semmitől

Az Armor A80 a Silicon Power műhelyéből származik, és mindenki találkozott már vele, aki már keresett egy erősen ellenálló külső merevlemezt. A felépítése ellenáll még a durvább igénybevételnek is, beleértve az ütéseket, rázkódásokat, nyomásokat, illetve por- és vízálló is.



Profi búvár

A merevlemez számos tesztelésen esett át, eltöltött 30 percet is a víz alatt, illetve kemény felületre való esések sorozatának is ki lett téve, mindennek ellenére pedig teljes mértékben működőképes maradt.


Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
Silicon Power Armor A80

Ultragyors adatátvitel

Az ellenálló külső alatt egy 2,5" merevlemez rejtőzik, amely a számítógéppel az USB 3.0 interfész segítségével kommunikál, amely nagyon gyors, mintegy 5 GB/s sebességet biztosít számára. Mindemellett természetesen továbbra is kompatibilis az USB 2.0-val is, ám ebben az esetben a sebessége értelemszerűen az előbbi tizede csupán. Megspórolja számodra a drága időt, amelyet a biztonsági mentések és adatátvitelek során egyébként eltöltenél.


Ügyes kis design

A merevlemez megjelenése nem szükségszerűen tükrözi, hogy egy igazi extrém darabbal van dolgunk. Épp ellenkezőleg, azt sugallja, hogy egy elegáns kiegészítővel szemezünk csupán. Hordozása során biztos értékelni fogod a praktikus slotot az USB kábel részére.


Intelligens szoftver

A hozzáadott szoftver nagyban megkönnyíti a kezelését. Számos praktikus alkalmazást tartalmaz: dokumentumok szinkronizációja, automatikus biztonsági mentés, emailek biztonsági mentése, titkosítás stb. 

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
Silicon Power Armor A80

Paraméterek

Méret

Szélesség
94 mm (9,4 cm) Kész!
Magasság
139 mm (13,9 cm) Kész!
Mélység
18,1 mm (1,81 cm) Kész!

Tömeg

Tömeg
270 g (0,27 kg) Kész!

Szín

Szín
Kék Kész!

Hasznosítás

Rendeltetés
Külső Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Silicon Power Armor A80 1TB kék Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Silicon Power Armor A80 1TB modrý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Silicon Power Armor A80 1 TB modrý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Silicon Power Armor A80 1TB blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Silicon Power Armor A80 1TB blau.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ