30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Silicon Power Armor A80 2TB kék

Termékkatalógus
Silicon Power Armor A80 2TB kék
4,8 4 értékelés
Külső merevlemez - 2.5", USB 3.0 5 Gb/s, (visszafelé USB 2.0 kompatibilis), nehéz körülményekhez tervezve
Kód:  JU222f Termékszám:  SP020TBPHDA80S3B Gyártó honlapja:

Silicon Power Armor A80 2TB kék

A merevlemez, ami nem fél semmitől

Az Armor A80 a Silicon Power műhelyéből származik, és mindenki találkozott már vele, aki már keresett egy erősen ellenálló külső merevlemezt. A felépítése ellenáll még a durvább igénybevételnek is, beleértve az ütéseket, rázkódásokat, nyomásokat, illetve por- és vízálló is.



Profi búvár

A merevlemez számos tesztelésen esett át, eltöltött 30 percet is a víz alatt, illetve kemény felületre való esések sorozatának is ki lett téve, mindennek ellenére pedig teljes mértékben működőképes maradt.


Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
Silicon Power Armor A80

Ultragyors adatátvitel

Az ellenálló külső alatt egy 2,5" merevlemez rejtőzik, amely a számítógéppel az USB 3.0 interfész segítségével kommunikál, amely nagyon gyors, mintegy 5 GB/s sebességet biztosít számára. Mindemellett természetesen továbbra is kompatibilis az USB 2.0-val is, ám ebben az esetben a sebessége értelemszerűen az előbbi tizede csupán. Megspórolja számodra a drága időt, amelyet a biztonsági mentések és adatátvitelek során egyébként eltöltenél.


Ügyes kis design

A merevlemez megjelenése nem szükségszerűen tükrözi, hogy egy igazi extrém darabbal van dolgunk. Épp ellenkezőleg, azt sugallja, hogy egy elegáns kiegészítővel szemezünk csupán. Hordozása során biztos értékelni fogod a praktikus slotot az USB kábel részére.


Intelligens szoftver

A hozzáadott szoftver nagyban megkönnyíti a kezelését. Számos praktikus alkalmazást tartalmaz: dokumentumok szinkronizációja, automatikus biztonsági mentés, emailek biztonsági mentése, titkosítás stb. 

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
Silicon Power Armor A80

Paraméterek

Méret

Szélesség
94 mm (9,4 cm) Kész!
Magasság
139 mm (13,9 cm) Kész!
Mélység
18,1 mm (1,81 cm) Kész!

Tömeg

Tömeg
293 g (0,29 kg) Kész!

Szín

Szín
Kék Kész!

Hasznosítás

Rendeltetés
Külső Kész!

Tulajdonságok

Külső interfész
USB 2.0, USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Silicon Power Armor A80 2TB kék Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Silicon Power Armor A80 2TB modrý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Silicon Power Armor A80 2TB modrý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Silicon Power Armor A80 2TB blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Silicon Power Armor A80 2TB blau.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ