30 dnů na vrácení Shop roku

Silk'n tartozékok- Inno Essential Sonic Clean cserélhető kefék

Termékkatalógus
Silk'n tartozékok- Inno Essential Sonic Clean cserélhető kefék
Tartozék - 2 darab
Kód:  SILACC04 Termékszám:  SIL-CART-SONIC
Silk'n tartozékok- Inno Essential Sonic Clean cserélhető kefék Megszűnt

Silk'n tartozékok- Inno Essential Sonic Clean cserélhető kefék

A Sonic Clean arctisztító készülék eltávolítja az arcról a szennyeződéseket, a faggyút, az elhalt hámsejteket és a sminket. A készülék egy nagyon puha ecsettel rendelkezik, mely finoman kényezteti a bőrt. Használata gyors én nagyon egyszerű. Segítségével 6x gyorsabban távolíthatod el a sminkedet mint a hagyományos módszerekkel. A puha kefe gyorsan és kíméletesen távolítja el az arcodról az összes szennyeződést, miközben gyengéden masszírozza a bőrt. Óvatosan, de alaposan tisztítja a bőrt, biztosítja a vérkeringést, ezáltal bőrödet tisztává, frissé és üdévé varázsolja. Az eredmény azonnal szemmel látható. Csak 1 perc és börőd tökéletesen tiszta!

Természetesen, mint mindennek ezen a világon az Inno Essential Sonic Clean készülékben használt ecsetnek is meg van a saját élettartama. Hosszabb használat után már nem olyan megbízható, mint korábban. Ezért a Silk'n vállalat olyan cserélhető keféket tervezett, amelyeket könnyű kicserélni és amelyekkel a készülék könnyedén visszaállítható eredeti állapotába. Ez a csomag két darab az ecsetet tartalmaz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Silk'n Náhradní kartáče pro Inno Essential Sonic Clean. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Silk'n Náhradné kefy na Inno Essential Sonic Clean. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Silk'n Ersatzbürsten für Inno Essential Sonic Clean. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Silk'n Ersatzbürsten für Inno Essential Sonic Clean.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ