Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Silk´n Sonic Clean Plus

Termékkatalógus
Silk´n Sonic Clean Plus
5 3 értékelés
Tisztítókészlet - a bőr mélytisztításához, puha forgó kefe
Kód:  SILPC005 Termékszám:  SIL-SONICPLUS

Silk´n Sonic Clean Plus

A Sonic Clean Plus készlet az arc mélytisztításához készült, megtisztíthatod vele az arcodat a szennyeződéstől, az elhalt hámsejtektől és a sminktől. A gépet mindennapos használatra tervezték. Használata egyszerű és gyors. Segítségével a sminket nyolcszor olyan gyorsan távolíthatod el, mintha hagyományos módszert használnál. A puha forgókefék goyrsan és kíméletesen távolítják el a szennyeződést a bőrödről, és finoman masszírozzák is. A készülék használata megnyugtatja a bőrt, az tökéletesen tiszta és puha lesz. A készüléket utazás során is magaddal viheted, töltés nélkül akár 2,5 órán keresztül is működik.

A praktikus segítőtárs egy masszírozó és egy vibráló fej, amely alaposan megtisztítja a bőrödet, élénkíti a vérkeringést és használata után a bőröd tiszta, felfrissült és ragyogó lesz. A gépen két üzemmód és két sebességi fokozat van. A kádban és a zuhany alatt is használhatod, mivel vízálló, és így használat után még könnyebb lesz megtisztítani. A kefe helyreállítja a bőrödet kozmetikai ápolás céljából, vagy a mindennapos sminkelés után. A praktikus készülék alaposan megtisztítja a bőrödet, amely egészséges és vonzó lesz.

Műszaki adatok:

Működés:
vezeték nélküli

Üzemidő:
2,5 óra

Tartalék kefe:
1

Üzemmódok:
rezgő
vibráló

Sebességi fokozazok:
1 - finom tisztítás
2 - mélytisztítás

Vízálló:
igen


 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Silk´n Sonic Clean Plus
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Silk'n Sonic Clean Plus. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Silk n Sonic Clean Plus. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Silk'n Sonic Clean Plus. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Silk'n Sonic Clean Plus.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ