SilverStone FF142B

Termékkatalógus
SilverStone FF142B
4,6 5 értékelés
Porszűrő - 320x155x5 mm
Kód:  UB094a8 Termékszám:  SST-FF142B

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

SilverStone FF142B

A fekete kivitelű, ventilátorok számára tervezett SilverStone FF142B porszűrő megvédi a számítógépet a veszélyes portól, amely minden számítógépben felhalmozódik, így kárt okozhat benne. Előnye, hogy nem csak megakadályozza a por behatolását a számítógépbe, hanem javítja a hosszú távú hűtési teljesítményt a hűtőventilátorra szerelés után. Ez biztosítja a hardver nagyobb állóképességét is. A SilverStone FF142B ráadásul beépített mágnesekkel ellátott, amelyeknek köszönhetően könnyedén, szerszámok nélkül behelyezhető a számítógépházba.

Műszaki adatok és specifikációk:

Szín:
fekete

Méretek:
320 x 155 x 5 mm

Tömeg:
62 g

Anyaga:
Tartós műanyag keret
Mágnesek a felerősítéshez

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SilverStone FF142B Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SilverStone FF142B . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SilverStone FF142B. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SilverStone FF142B. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SilverStone FF142B.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ