A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU 30 dnů na vrácení

SilverStone ST60F-P 600W Strider Plus series

Termékkatalógus
SilverStone ST60F-P 600W Strider Plus series
4,5 2 értékelés
PC tápegység - 600 W, ATX, 80 PLUS Bronze, hatékonyság: 85%, 2 db PCIe (8-pin / 6+2-pin), 2× PCIe (6-pin), 8× SATA, levehető kábelek, aktív PFC, termikus sebesség szabályozó és power switch, ventilátor mérete: 120 mm, teljesen moduláris, 140 mm mély
Kód:  UB090g3a Termékszám:  SST-ST60F-PB Gyártó honlapja:

SilverStone ST60F-P 600W Strider Plus series

Kiváló minőségű 600 W teljesítménnyel és 88%-os hatásfokkal rendelkező SilverStone tápegység, mely 100%-ban lecsatlakoztatható kábelekkel van felszerelve. Ennek köszönhetően elég csupán azokat a kábeleket becsatlakoztatni, amelyek használva is vannak. Ezáltal nemcsak hogy rend lesz a számítógépházban, de még a légáramlás is jobb lesz. A hűtésről egy csendes 120 mm átmérőjű ventilátor gondoskodik, amely a tápegység hátoldalán keresztül fújja ki a levegőt a számítógépházból, amely úgy lett kialakítva, hogy a lehető legtöbb meleg levegőt lehessen rajta keresztül eltávolítani.

Legfontosabb jellemzők

  • Nagy hatásfok (80 Plus Bronze tanúsítvány)
  • 100%-ban moduláris kábelek
  • Szigorú feszültségszabályozás (± 3%), alacsony ingadozás és zaj

Időtálló felszerelés

Az átlátszó oldalfalú számítógépházak tulajdonosai biztosan megörülnek a kábelrendezésnek, ahol minden vezeték különálló, ami nagyon szépen mutat. Az átlagon felüli csatlakozószám és a tekintélyes hosszúságú kábelek bőven elegendőnek bizonyulnak majd egy teljesen felszerelt, számos meghajtóval rendelkező számítógép számára. Természetesen integrált aktív PFC korrekcióval is rendelkezik. A csomagolás tápkábelt is tartalmaz, ami manapság már nem annyira megszokott.

Készen áll a nagy megterhelésre

A kompatibilitás a legújabb hardverrel biztosítva van. Nyugodtan felhasználható még a többmagos processzorokat és több videokártyát tartalmazó konfigurációknál is. Ráadásul a 8 pines PCI-Express csatlakozóból könnyedén 6 pinest lehet csinálni.

Maximális áramfelvétel:
+3,3 V - 20 A
+5 V - 17 A
+12 V - 46 A
-12 V - 0,3 A
+5 Vsb - 2,5 A

Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Teljesítmény
600 W Kész!
Formátum
ATX Kész!
ATX verzió
2.4 Kész!
Moduláris
Teljesen Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Teljesítmény és formátum

Teljesítmény
600 W Kész!
Formátum
ATX Kész!
ATX verzió
2.4 Kész!
Moduláris
Teljesen Kész!

Felszerelés

Funkciók és tulajdonságok
Levehető kábelek, Aktív PFC, Termikus sebesség szabályozó, Power switch Kész!
Védelem típusa
Túlfeszültség védelem (OVP), Túláram védelem (OCP), Túlterhelés elleni védelem (OCP), Rövidzárlat elleni védelem (SCP), Túlmelegedés ellen védelem (OTP) Kész!

Hatékonyság

Tanúsítvány
80 PLUS Bronze Kész!
Hatékonyság
85 % Kész!

Csatlakozók

Konnektorok
ATX 20+4pin, CPU 8pin / 4+4pin, Floppy 4pin, Molex 4pin, PCI-E 6pin, PCI-E 8pin / 6+2pin, SATA 15pin Kész!
PCI Express 8pin / 6+2pin
2db Kész!
PCI express 6-pin-es csatlakozók száma
Kész!
15-pines SATA csatlakozók száma
Kész!
Molex FDD 4-pin száma
Kész!
Molex FDD 4-pin száma
Kész!

Hűtőrendszer

Ventilátor mérete
120 mm Kész!

Méret

Szélesség
150 mm (15 cm) Kész!
Magasság
86 mm (8,6 cm) Kész!
Mélység
140 mm (14 cm) Kész!
Tömeg
2 kg (2 000 g) Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SilverStone ST60F-P 600W Strider Plus series Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SilverStone Strider Plus Bronze ST60F-PB 600W. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SilverStone ST60F-P 600W Strider Plus series. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SilverStone ST60F-P 600 Watt Strider Plus series. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SilverStone ST60F-P 600 Watt Strider Plus series.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ