Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Akvizice ApF HU

SilverStone SUGO SFF SG09B

Termékkatalógus
SilverStone SUGO SFF SG09B
Számítógépház - mATX, 2x 3,5", 4x 2,5", 2x USB 3.0, 2x 120mm-es ventilátor, tápegység nélkül, fekete
Kód:  UB080v7a Termékszám:  SST-SG09B

SilverStone SUGO SFF SG09B

A SilverStone SFF SUGO SG09B számítógépháza masszív, ám viszonylag kompakt vázzal rendelkezik, melyet fekete perforált burkolat egészít ki. Kivitele miatt nemcsak irodai, de az otthoni környezetbe is illik, így megfelel egy házi médiaközpontba, vagy egy klasszikus családi számítógépnek is.

Főbb jellemzői

  • Kompakt SFF (Small Form Factor) méret
  • Karcsú, fekete kivitel, perforált burkolat
  • Megfelel gyors 2,5" SSD-k számára
  • Külső slim nyílás optikai meghajtó számára
  • Két USB 3.0 csatlakozó az előlapon

Kényelmesen kezelhető előlap

Az előlapon találunk egy helyet egy slim optikai meghajtó részére, ami az ilyen méretű házaknál ritkaság. Nagyon könnyen elérhető ugyanitt két USB 3.0 csatlakozó is, amelyekhez flash meghajtókat, külső merevlemezeket vagy egyéb USB csatlakozóval ellátott eszközöket kapcsolhatunk. Az előlapon találjuk még a leggyakrabban használt fejhallgató- és mikrofoncsatlakozókat is. Ugyanitt kapott helyet a bekapcsoló és az újraindító gomb is.

Kiváló szellőzés

A számítógépházban található két 120 mm-es beépített ventilátor. A házban összesen öt ventilátor kaphat helyet, így biztosíthatjuk az alkatrészek optimális hűtését, és elkerülhetjük azok idő előtti meghibásodását. A házba microATX vagy mini-ITX formátumú alaplap is beszerelhető. A házat tápegység nélkül szállítjuk.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SilverStone SUGO SFF SG09B
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SilverStone SFF SUGO SG09B. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SilverStone SFF SUGO SG09B. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Silverstone Sugo SFF SG09B. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Silverstone Sugo SFF SG09B.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ