Simba ChiChi Love Glam Fashion Csivava kutya

Termékkatalógus
Simba ChiChi Love Glam Fashion Csivava kutya
Plüss - kutya, ajánlott lányoknak 5 éves kortól, magassága 20 cm
Kód:  HRAif10088 Termékszám:  4006592010010

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Simba ChiChi Love Glam Fashion Csivava kutya

A közönséges plüss kutyák ideje lejárt. Engedd, hogy elkápráztasson az összes kutyás magazin divatikonja. A Simba márkájú ChiChi Love Glam Fashion Csivava kutya pelerinnel minden kislány tökéletes kiegészítője. Az aranyos csivava gazdájának egy pazar kézitáska áll rendelkezésre, amely pontosan a kiskutya méreteire készült, így biztonságosan elmehet a kis kedvencével bevásárolni vagy egy sétára a városban. A játékhoz tartozik egy fényes masni, amely a kislányok karkötőjeként is tökéletes szolgálatot tesz. A ChiChi Love Glam Fashion Csivava kutya ideális társ a kis modellek számára.

A Simba ChiChi Love Glam Fashion Csivava kutya plüssjáték fő jellemzői

  • Divatos plüssjáték, amely egy kis hölgy ideális kiegészítője és társa
  • Csivava egyedülálló stílussal és drága kiegészítőkkel
  • A kutyát a mellékelt pazar kézitáskában lehet szállítani
  • A játék egy plüss csivavát tartalmaz divatos pelerinnel és egy fényes masnival, amelyet a kislányok karkötőként használhatnak.
  • A ChiChi Love Glam Fashion Csivava kutya mérete körülbelül 20 cm
  • 5 éves kortól alkalmas

Plüss kutya egyedülálló stílussal

A Simba márka Chi Chi Love plüssjáték sorozata elbűvölő kicsi kutyák gyűjteménye, melyek pompás kiegészítőkkel rendelkeznek. Minden kutyának, ugyanúgy mint a gazdájának, egyedi stílusa van. Így a kis modellek teljes mértékben összehangolódhatnak a kis kedvencükkel, díszes kézitáskában hordhatják és divatos ruhákba öltöztethetik őket, vagy modern frizurákat készíthetnek nekik. A ChiChi Love Glam Fashion Csivava kutya kézitáskával ideális minden olyan hölgy számára, akiket vonz a divatbemutatók kifutója és a luxus divatmárkák világa.

Paraméterek

Alsó korhatár
5 éves kortól Kész!
Játék magassága
20 cm Kész!
Méret
Kisméretű Kész!
Típus
Interaktív Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
5 éves kortól Kész!

Játék magassága

Játék magassága
20 cm Kész!

Méret

Méret
Kisméretű Kész!

Típus

Típus
Interaktív Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Simba ChiChi Love Glam Fashion Csivava kutya Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Simba ChiChi Love Pejsek čivava Glam Fashion. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Simba ChiChi Love Psík čivava Glam Fashion. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Simba ChiChi Love Glam Fashion Chihuahua Hund. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Simba ChiChi Love Glam Fashion Chihuahua Hund.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ