30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

SINGER SN 12/00

Termékkatalógus
SINGER SN 12/00
4,2 30 értékelés
Box - 16 különböző színű cérna, tűk, tartalék tűkészlet, varratbontó, tűbefűző, gombostűk, olló, mérőszalag
Kód:  EAD8022a Termékszám:  SN 12/00

SINGER SN 12/00

Minden háziasszonynak szüksége van arra, hogy minden a keze ügyében legyen, amikor időnként meg kell mérni, varrni vagy javítani valamit. A  Singer varródoboz mindent tartalmaz, ami az otthoni varráshoz szükséges, beleértve a 16 féle színes cérnát. A doboz nagyszerű ajándék lehet fiatal lánynak, anyának vagy nagymamának is. Biztosan örülnek majd, hogy mindig kéznél lesz minden a varráshoz, szépen elrendezve. A varrófelszerelést mindig rendezett dobozban kell tartani!

A Singer varródoboz tartalma

  • 16 féle különböző színű cérna
  • olló
  • mérőszaag
  • tartalék tűkészlet
  • gyűszű
  • gombostűk
  • varratbontó
  • tűbefűző
  • tűk

Praktikus varródoboz 

A Singer varródoboz minden otthonban megtalálja a helyét. Lehet, hogy nem varrunk magunknak nadrágot, vagy kötünk zoknit, de minden családban akad javításra vagy módosításra szoruló ruhanemű. Ilyenkor értékelni fogod ezt a praktikus dobozt, amiben mindent megtalálsz a cérnától az ollóig. Lehet, hogy eddig megvoltál varródoboz nélkül, de az első használat után látni fogod, hogy mekkora előny, ha minden, ami szükséges a varráshoz, egy helyen van. Mindig állj készen egy gomb felvarrására! 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SINGER SN 12/00. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SINGER SN 12/00. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SINGER SN 12/00. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SINGER SN 12/00.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ