Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

SIRIUS Q 24 fekete

Termékkatalógus
SIRIUS Q 24 fekete
Irodai szék -szinkronmechanizmus, három pozícióban rögzíthető, kiegyensúlyozó erő beállítása, az ülés magasságának és mélységének állíthatósága, kárpitozás önfenntartó hálóval, állítható magasságú háttámla, rugalmas ágyéki és fejtámla, állítható karfa, kapacitás 150 kg
Kód:  ABP009a Termékszám:  173590321

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

SIRIUS Q 24 fekete

Ha sokat költeni a nap az irodában szék? Akkor itt az ideje, hogy válasszon egy, amellyel elkerülhető hát és a nyak fájdalom, és ahonnan nem akarnak felkelni. Elegáns fekete szék SIRIUS 24 Q büszkélkedhet maximális elhelyezése és nagyon kényelmes kezelés, mely alkalmas egy igazi hosszú munkanap. Szinkronmechanizmus beállíthatja, hogy öt különböző pozícióApproxan, az ülés lehet elhelyezni mélysége és magassága és ágyéki és fejtámla és kartámasz nagyon rugalmas. Az ülés és háttámla borítja önhordó háló, ami a szék nagyon szellős, amely értékelni fogja nem csak a forró nyári napok.

Legfontosabb jellemzők

  • Nagyon kényelmes szék
  • További lehetőségek helymeghatározás
  • Lélegző tervezés bevonva önhordó mesh
  • Kiválóan alkalmas minden karakter
  • Szinkronmechanizmus az ötszörös zár és nyomás ellensúlyozása erő
  • Állítható ülés, fejtámla és kartámasz
  • 4D karfa lágy poliuretán
  • A csontváz polírozott alumínium
  • Univerzális görgők szőnyegek és kemény padlók
  • Az elegáns fekete kivitelben illeszkedik bármilyen irodai

Ez alkalmazkodik minden egyes karakter

Állítsa be a szék az Ön igényeinek lesz a szél, bár a testreszabási lehetőségek akkor van egy csomó. Már fejtámla beállíthatja a magasságot és szöget, amely megfelel Önnek. A magasság a háttámla is állítható, és tartalmaz egy állítható magasságú deréköv elfordítható egy vízszintes tengely körül. Ezzel ez lesz az ágyék szenvednek még a hosszabb ülés. Az ülés anyaga nagyon kényelmes anyagból, és lehetővé teszi, hogy beállítsa a magasság és mélység. Természetesen vannak, akkor állítható karfa, amely büszkélkedhet egy szép kerek alakú. Ön szabhatja meg minden irányban, így a magasság, előre és hátra, és döntött a kívánt módon. Állítsa be a háttámla is használ szinkron mechanizmus nagyon alapos és intelligens illeszkedő beállítás ellensúlyt. Önnek joga van öt pozíció blokkolja.

magasság:
115-124 cm

mélység:
50-56 cm

Paraméterek

Kerekek

Görgők
Görgős Kész!
Felület kerekek szerint
Univerzális Kész!

Anyag

Bevonat anyaga
Hálós anyag Kész!

Terhelés

Maximális terhelhetőség
150 kg Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Méret & Tömeg

Szék/fotel szélessége
64 cm Kész!
Minimális ülésmagasság
45 cm Kész!
Maximális ülésmagasság
54 cm Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SIRIUS Q 24 fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SIRIUS Q 24 černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SIRIUS Q 24 čierna. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SIRIUS Q 24 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SIRIUS Q 24 schwarz.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ