Akvizice ApF HU 0% splátky Siguro

Skatey 800 Off-road wood-art elektromos

Termékkatalógus
Skatey 800 Off-road wood-art elektromos
Elektro longboard - 800 W-os teljesítmény, 32 km / h maximális sebesség és 26 km-os hatótávolság
Kód:  SPTsc386w Termékszám:  8718868472779

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Skatey 800 Off-road wood-art elektromos

Az elektromos longboard nagyszerű megoldás azok számára, akik különleges módon szeretnének eljutni az iskolába, kirándulásokra vagy csak szórakozásra vágynak. Az új 800 Off-Road longboardot a legmodernebb lítium akkumulátorokkal szerelték fel, amely 5-7 órás gyors töltést és 26 km-es haladási tartományt biztosít. A Skatey 800 konkáv formájú, amelynek előnye, hogy a lovas súlypontját a középpontba helyezi, így biztosítva a jobb egyensúlyt. A deszka továbbá csúszásmentes fogantyúval és robusztus gumi kerekekkel rendelkezik, hogy tökéletes stabilitást biztosítson még az egyenetlen felületeken is.

A Skatey 800 Longboard Off-Road Wood Art legfontosabb jellemzői

  • Elektromos longboard felfújható kerekekkel
  • Konkáv alakú deszka
  • Közel 26 km-es távolság
  • Maximális sebesség 32 km / h 
  • Két sebességszint

A Skatey 800 Off-Road longboard alkalmas a kezdők számára is 

A longboard rendelkezik bluetooth vezérléssel is, amely szabályozza a gördeszkát gyorsulását és fékezését is. Az aktuális motorteljesítményt vagy az utazási sebességet is megfigyelheted. A maximális energiamegtakarítás érdekében az akkumulátor automatikusan kikapcsol 5 perc tétlenség esetén. Azok számára, akik semmilyen tapasztalattal sem rendelkeznek a gördeszkázás területén, a Skatey 800-as longboard-ot biztonsági funkciókkal is ellátták, így ők a saját képességeik szerint határozhatják meg a haladás sebességét.

Maximális terhelhetőség:
130 kg

Akkumulátor-kapacitás:
12 Ah / 36 V

A motor teljesítménye:
800 W

Deszka anyaga:
Kanadai juhar

Kerekek:
25 cm-es felfújható

Ajánlott életkor:
12+

 
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Skatey 800 Off-road wood-art elektromos Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Skatey 800 Off-road wood art. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Skatey 800 Off-road wood art. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Skatey 800 Offroad Woodart. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Skatey 800 Offroad Woodart.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ