A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Skinzone saját stílusát Kemény Samsung Galaxy S6 szélén

Termékkatalógus
Skinzone saját stílusát Kemény Samsung Galaxy S6 szélén
5 1 értékelés
Védőtok a saját stílusodban - kemény műanyagból, egyedi nyomtatással készül, válassza ki a saját stílusát a fedélhez, kattintson a „Saját stílus kiválasztása” feliratra, és válassza ki az Önhöz legjobban illőt
Kód:  ASG052h Termékszám:  SAM-G925CAT-D Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Skinzone saját stílusát Kemény Samsung Galaxy S6 szélén Megszűnt

Skinzone saját stílusát Kemény Samsung Galaxy S6 szélén

A mobiltelefonok amellett, hogy hívásokat kezdeményezhetünk, közösségi oldalakat böngészhetünk, és sok egyéb alkalmazást használhatunk velük, fontos divat kiegészítők is lehetnek. Valószínűleg már Ön is elgondolkozott azon, hogyan tűnhetne ki a hétköznapi színek egyhangúságából, miközben kiegészítő karcolásvédelemmel is ellátja értékes készülékét.


Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.

Szinte korlátlan lehetőségek

Szinte korlátlan lehetőségek

A mobiltelefon-kiegészítők neves gyártója, a Skinzone cég olyan új megoldással jelentkezett, amely valóban teret ad az önkifejezésnek. Együttműködésben egy a rendhagyó és egyedi mobil nyomatok vagy burkolatok terén jártas szakértővel a Skinzone most példátlan szabadságot kínál a telefon felöltöztetésében. Akár saját témát is feltölthet, amely aztán egyaránt díszíti és védi majd a telefont.


A kemény védőtok fő célja, hogy maximális védelmet nyújtson készüléke számára Két rétegből tevődik össze, amelyek magas ellenállóságot eredményeznek. A külső keret főként a képernyő védelmét szolgála. A kiváló anyagminőségnek hála a Tough Case jóformán elpusztíthatatlan. Természetesen továbbra is minden funkcióhoz maximális hozzáférés biztosított, elérhetőek a gombok, a csatlakozók és a kamera. 


Egyéniséggel rendelkező telefon

A Skinzone segítségével egyedire szabhatja készülékét, amellyel garantáltan biztosan felkelti majd barátai és kollégái figyelmét, továbbá még inkább hangsúlyozza Samsung készülékének minőségét és egyéniségét.

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.

Skinzone Tough

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

Paraméterek

Típus
Hátlap Kész!
Anyag
Műanyag Kész!
Tok rugalmassága/keménysége
Kemény Kész!

Típus és anyag

Típus
Hátlap Kész!
Anyag
Műanyag Kész!
Tok rugalmassága/keménysége
Kemény Kész!
Megjegyzés:
» További telefontokok egyéb mobilokhoz

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Skinzone vlastní styl Tough pro Samsung Galaxy S6 edge. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Skinzone vlastní styl Tough pro Samsung Galaxy S6 edge. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Skinzone Eigener Stil Tough für Samsung Galaxy S6 edge. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Skinzone Eigener Stil Tough für Samsung Galaxy S6 edge.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ