Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Akvizice ApF HU

Skinzone Tough Style iPhone 8 SLVS0033 Irány

Termékkatalógus
Skinzone Tough Style iPhone 8 SLVS0033 Irány
Alza védőtok - Tough Case típusú, Design: Irány
Kód:  ASG053d19 Termékszám:  APP-IPH8SLVS0033CAT-D
Skinzone Tough Style iPhone 8 SLVS0033 Irány Megszűnt

Skinzone Tough Style iPhone 8 SLVS0033 Irány

Tisztában vagy vele, hogy a mobiltelefonod nem csak  eszköz hívásokhoz, közösségi hálózatok böngészéséhez és mobileszközökhöz kapcsolódó technológiához, de egyben értékes divatkellék is? Gondolkodtál már azon, hogyan tűnj ki a gyártó átal kínált unalmas színek közül úgy, hogy közben meg is véded készülékedet a karcolásoktól?


Szinte korlátlan lehetőségek

Korlátlan lehetőségek

A Skinzone vállalat, mely mobiltelefon tartozékok gyártásáról híres, olyan megoldással rukkolt elő, mely közszemlére teszi az Ön utánozhatatlan személyiségét. Az innovatív és egyedi mobilnyomatok, az ún. skinek szakértőivel együttműködve a Skinzone termékcsalád sosem látott szabadságot biztosít az eszközére illő skin kiválasztásában. Ha saját stílust szeretnél, választhatsz egy olyan skint amellyel a rendkívül stílusos mobiltelefonod kitűnik a tömegből.


A Tough hátsó burkolatot a mobiltelefon maximális védelmét figyelembe véve tervezték. Két rétegből épül fel, amelyek elsőrangú ellenállóságot biztosítanak. A külső keret növeli a kijelző védelmét, csúcsminőségű anyagainak köszönhetően a Tough Case szinte elpusztíthatatlan. Természetesen nem gátolja a hozzáférést a gombokhoz, csatlakozókhoz és kamerákhoz .


Az iPhone 8 tok legfontosabb jellemzői

  • Egyedi formaterv, amivel kitűnhetsz a tömegből – teljesen egyéni védőtok
  • Kiváló kivitelezési minőség a tapasztalt mobiltelefon kiegészítő gyártótól
  • A SkinZone tokja tökéletesen illik iPhone 8 készülékedre
  • Kétrétegű szerkezet a jobb ellenállóság érdekében
  • Kényelmesen elérhető minden kezelőszerv és csatlakozó

Telefon személyiséggel

Készüléked pontosan úgy fog kinézni, ahogyan elképzelted. Családtagjait, barátaid, ismerőseid és kollégáid elámulnak majd a gyönyörű, stílusos kiegészítődön, ami még jobban kiemeli okostelefonod minőségét és egyediségét.

8SLVS0033 Směr

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!

Design: Irány

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MojePouzdro Tough pro iPhone 8 SLVS0033 Směr. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Skinzone vlastný štýl Tough pre iPhone 8 SLVS0033 Smer. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Skinzone Tough für iPhone 8 SLVS0033 Richtung. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Skinzone Tough für iPhone 8 SLVS0033 Richtung.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ