30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

Skinzone saját stílus Tough SAMSUNG G950 Galaxy S8 számára

Termékkatalógus
Skinzone saját stílus Tough SAMSUNG G950 Galaxy S8 számára
Védőtok a saját stílusodban - Tough Case típusú, az egyedi nyomtatás lehetőségével, a saját stílusú borító kiválasztásához kattints a "Saját stílust akarok" feliratra és válaszd ki azt, amelyik a legjobban tetszik
Kód:  ASG053d1 Termékszám:  SAM-G950CAT-D Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Skinzone saját stílus Tough SAMSUNG G950 Galaxy S8 számára Megszűnt

Skinzone saját stílus Tough SAMSUNG G950 Galaxy S8 számára

Ha tudod, hogy a mobiltelefonod nem csak mobil telefonhívások végrehajtásának, a szociális háló és egyebek böngészésének eszköze a mobil technológiák segítségével, de nagyra értékelt divatos kiegészítő is, bizonyára már eszedbe jutott, hogy valahogy kiemelnéd a telefonodat és magadat is a fáradt színek világából, amelyben a telefonokot leggyakrabban gyártják, miközben megvédenéd a karcolásoktól is.


Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.

Szinte korlátlan lehetőségek
 

Szinte korlátlan lehetőségek

A mobiltelefon tartozékok területének egyik neves gyártója, a Skinzone cég olyan megoldással jelentkezik, amely abban segít, hogy megcsodáltathasd egyedi jellegedet. Együttműködve a rendhagyó és egyedi mobil nyomatok, úgynevezett skinek szakemberével - a Skinzone sorozat eddig példátlan választási szabadságot teremt a készüléked skinjének kiválasztásában - a "Saját stílust akarok" tokokon elhelyezheted a saját képedet, és végül is pont ezzel a képpel mint nyomattal tűnhetsz fel extra elegáns mobiltelefonoddal.


A Tough hátlapot úgy tervezték, hogy maximális védelmet nyújtson a mobiltelefonnak. Két rétegből áll, amely biztosítja a jó tartósságot. A külső keret fokozza a kijelző védelmét. A kiváló alapanyagoknak köszönhetően a Tough Case szinte elpusztíthatatlan. Magától értetődik a tökéletes hozzáférés a gombokhoz, csatlakozókhoz és a kamerához.


Telefon személyiséggel

A készülék teljes egészében az igényeid szerint fog kinézni, és a család, a barátok, ismerősök, kollégák gyönyörködni fognak a szép, stílusos kiegészítődben, amely még jobban kihangsúlyozza a készüléked minőségét és egyéniségét.

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.

Skinzone Tough
 

 

Paraméterek

Tok rugalmassága/keménysége
Kemény Kész!

Típus és anyag

Tok rugalmassága/keménysége
Kemény Kész!
Megjegyzés:
» További telefontokok egyéb mobilokhoz

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Skinzone vlastní styl Tough pro SAMSUNG G950 Galaxy S8. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Skinzone vlastný štýl Tough pre SAMSUNG G950 Galaxy S8. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Skinzone eigenen Stil Tough für SAMSUNG G950 Galaxy S8. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Skinzone eigenen Stil Tough für SAMSUNG G950 Galaxy S8.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ