30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Skinzone saját stílusát Snap Microsoft Lumia 950 XL

Termékkatalógus
Skinzone saját stílusát Snap Microsoft Lumia 950 XL
Védőtok a saját stílusodban - egyedi nyomtatás, válassza ki a fedélhez a saját stílusát, kattintson a bannerra: "Szeretném a stílusomat kiválasztani" és válassza ki az egyiket, amelyik a legjobban tetszik
Kód:  ASG007i Termékszám:  MIC-L950XLCA-D Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Skinzone saját stílusát Snap Microsoft Lumia 950 XL Megszűnt

Skinzone saját stílusát Snap Microsoft Lumia 950 XL

Jó, ha tudja, hogy a mobiltelefonja nem csak egy eszköz a mobil hívások lebonyolítására, a böngészésre a közösségi hálózatokon és még sok minden más egyébre, amelyet a mobil technológiák kínálnak, hanem egy nagyra értékelt, divatos kiegészítő is, ezt már Ön bizonyára meg is tapasztalta és magától ki is találta, hogyan különböztesse meg. A telefonok gyakran úgy készülnek, hogy közben védik őket a karcolásoktól.


Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.

Szinte korlátlan lehetőségek

Szinte korlátlan lehetőségek

A Skinzone cég egy, a mobil telefon kiegészítők területén működő neves gyártó, egy megoldással jött ki, amely lehetővé teszi, hogy Ön megmutassa a saját, egyedi, összetéveszthetetlen egyedi jellegét. Együttműködve rendhagyó és egyedi mobil nyomatok szakértőjével, az úgynevezett fedél - a Skinzone sorozat példátlan választási szabadságot biztosít, amellyel az eszközéhez ki tudja választani a fedelet - a sorozat kínálatán belül. Szeretné, hogy beszúrható legyen a saját fényképe és amely azután nyomtatásként jelenik meg és hirtelen extra elegánsá válik a mobiltelefonja.

Személyiséggel rendelkező telefon

A készülék teljesen az Ön igényei szerint fog kinézni és a család, a barátok, az ismerősök, a kollégák meg lesznek elégedve a szép, stílusos kiegészítővel, amely még mindig hangsúlyozza a készüléke minőségét és egyéniségét.

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.

Skinzone

Paraméterek

Típus
Hátlap Kész!
Tok rugalmassága/keménysége
Kemény Kész!

Típus és anyag

Típus
Hátlap Kész!
Tok rugalmassága/keménysége
Kemény Kész!
Megjegyzés:
» További telefontokok egyéb mobilokhoz

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Skinzone vlastní styl Snap pro Microsoft Lumia 950 XL. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Skinzone vlastní styl Snap pro Microsoft Lumia 950 XL. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Skinzone Schutzhülle Snap-Style Microsoft Lumia 950 XL. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Skinzone Schutzhülle Snap-Style Microsoft Lumia 950 XL.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ