30 dnů na vrácení Shop roku

Skinzone saját stílusú Snap Samsung Galaxy S7 edge-hez

Termékkatalógus
Skinzone saját stílusú Snap Samsung Galaxy S7 edge-hez
4,0 3 értékelés
Védőtok a saját stílusodban - keményített PC műanyagból, saját lenyomattal, egy saját stílusú tok kiválasztásához kattints a "Saját stílust akarok" bannerre, és válaszd ki azt, amelyik a legjobban tetszik
Kód:  ASG002h1 Termékszám:  SAM-G935CA-D Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Skinzone saját stílusú Snap Samsung Galaxy S7 edge-hez Megszűnt

Skinzone saját stílusú Snap Samsung Galaxy S7 edge-hez

Ha tudod, hogy a mobiltelefonod nem csak egy eszköz a hívások végrehajtásához, a szociális hálók böngészéséhez és egyéb mobil technológiákkal kapcsolatos feladatokhoz, hanem nagyra tartott divat kiegészítő is, akkor már biztosan eszedbe jutott, hogyan lehetne megkülönböztetni, és vele együtt magad is, az unalmas színektől, amelyekben a mobilok általában készülnek, és közben még a karcolásoktól is megvédeni.


Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.

Szinte korlátlan lehetőségek

Szinte korlátlan lehetőségek

A Skinzone vállalat, amely a mobiltelefon tartozékok neves gyártója, talált egy megoldást arra, hogyan ejts másokat ámulatba egyedi karaktereddel. Együttműködve a rendhagyó és egyedi mobiltelefon lenyomatok, úgynevezett skinek szakértőjével - létrehozott egy Skinzone sorozatot, hogy példátlan választási szabadságot nyújtson az eszközök skinjének kiválasztásában - a "Saját stílust akarok" sorozaton belül lehetőség van saját képet beszúrni, hogy majd az kerüljön lenyomatként a hirtelen extra stílusossá vált mobiltelefonra.

Telefon személyiséggel

A készüléked elképzeléseidnek megfelelően fog kinézni, és a családod, barátaid, ismerőseid, kollégáid le lesznek nyűgözve. A szép és stílusos kiegészítő még jobban ki fogja hangsúlyozni mobilod egyéniségét.

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.

Skinzone

Paraméterek

Típus
Hátlap Kész!

Típus és anyag

Típus
Hátlap Kész!
Megjegyzés:
» További telefontokok egyéb mobilokhoz

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Skinzone vlastní styl Snap pro Samsung Galaxy S7 edge. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Skinzone vlastný štýl Snap na Samsung Galaxy S7 edge. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Skinzone, eigenes Design für Samsung Galaxy S7 edge. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Skinzone, eigenes Design für Samsung Galaxy S7 edge.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ