Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Akvizice ApF HU

MojePouzdro Tough iPhone 8 SLVS0031 A halálcsillag palástja

Termékkatalógus
MojePouzdro Tough iPhone 8 SLVS0031 A halálcsillag palástja
Alza védőtok - Tough Case típusú tok saját motívum lehetőséggel, a saját stílus kialakításához kattints a "Saját stílust akarok" bannerre és válaszd a neked legjobban tetszőt
Kód:  ASG053d18 Termékszám:  APP-IPH8SLVS0031CAT-D
MojePouzdro Tough iPhone 8 SLVS0031 A halálcsillag palástja Megszűnt

MojePouzdro Tough iPhone 8 SLVS0031 A halálcsillag palástja

Amennyiben tudod, hogy iPhone 8 mobiltelefonod nem csak a hívások lebonyolítására, a közösségi hálózatok böngészésére és egyéb mobil-technológiával összekötött feladatok ellátására szolgál, hanem értékes divatkiegészítő is, biztosan eszedbe jutott, hogy valahogyan megkülönböztetnéd a készüléket és magadat is az unalmas színektől, amelyekben a telefonok gyakran készülnek és egyben megvédd kincsedet a karcolások elől.


Szinte korlátlan lehetőségek

Szinte korlátlan lehetőségek

A Skinzone, a híres mobiltelefon-tartozékgyártó, olyan megoldással jön, amely kitárja a világ elé páratlan karaktered. A nem megunt, egyedi mobiltelefon minták, úgynevezett skinek szakértőjének együttműködésével - a Skinzone-nel - eddig ismeretlen szabadságot hoz a készülékek számára választható skinek világába - a Saját stílust akarok toksorozat keretén belül saját képet alkothatsz és a jövőben ez a kép fogja díszíteni stílusos mobiltelefonodat.


A Tough hátsó burkolat a mobiltelefon maximális védelme érdekében készült. Két rétegből áll, amelyek kimagasló ellenállást biztosítanak. A külső keret növeli a kijelző védelmét. Csúcsminőségű anyagának köszönhetően a Tough Case szinte elpusztíthatatlan. A nyomógombok, csatlakozók és a kamera teljes értékű használhatóságának megőrzése természetes.


Az iPhone 8 védőtok legfontosabb tulajdonságai

  • Eredeti design, amellyel kilógsz a sorból - halálcsillag variáció
  • Minőségi kialakítás a tapasztalt mobilkiegészítő-gyártótól
  • A SkinZone tok tökéletesen passzol iPhone 8-asodra
  • Kétrétegű technológia a nagyobb ellenállás érdekében
  • Az összes nyomógomb és csatlakozó könnyen elérhető

Telefon személyiséggel

A készülék pontosan elképzeléseid szerint fog kinézni és családod, barátaid és kollégáid odáig lesznek a gyönyörű, stílusos kiegészítőtől, amely kiemeli készüléked minőségét és tulajdonosa személyiségét.

SLVS0031 Plášť hvězdy smrti

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!

Design: A Halál Csillagai

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MojePouzdro Tough pro iPhone 8 SLVS0031 Plášť hvězdy smrti. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Skinzone vlastný štýl Tough pre iPhone 8 SLVS0031 Plášť hviezdy smrti. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Skinzone Tough für iPhone 8 SLVS0031 Mantel des Todessterns. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Skinzone Tough für iPhone 8 SLVS0031 Mantel des Todessterns.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ