A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku Samsung MB

Skinzone egyedi stílusú Snap Motorola Moto Z Prohoz

Termékkatalógus
Skinzone egyedi stílusú Snap Motorola Moto Z Prohoz
Védőtok a saját stílusodban Kattints a "Mystyle" bannerre és válaszd ki a neked tetsző képet a védőtokhoz.
Kód:  ASG009d Termékszám:  MOT-MZXT1650CA-D Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Skinzone egyedi stílusú Snap Motorola Moto Z Prohoz Megszűnt

Skinzone egyedi stílusú Snap Motorola Moto Z Prohoz

Amennyiben úgy gondolod, hogy mobiltelefonod nem csak mobilhívások lebonyolítására, közösségi oldalak tartalmának követésére, és egyéb - a mobiltechnológiákhoz kapcsolódó tevékenységekre - való, hanem nagyra értékelt divatkiegészítő is, minden bizonnyal elgondolkoztál már azon, hogyan emelhetnéd ki - méghozzá telefonodat, és magadat is - az unalmas színek tengeréből, amelyekben általában a telefonokat gyártják, és hogyan tudnád emellett megvédni a készüléket a karcolódástól is. 

  • Motorola Moto Z Pro készülékhez


  • Szinte korlátlan lehetőségek

    Szinte korlátlan lehetőségek

    A Skinzone vállalat, a híres mobiltelefon-tartozékgyártó, olyan megoldással rukkolt elő, amely kiemeli a tömegből egyedi karakteredet. Az újszerű, egyedi mobilnyomatok, úgynevezett skinek szakértője - a Skinzone - soha nem látott szabadságot biztosít neked a készülékedhez való skin kiválasztásában - mégpedig a "Saját stílust szeretnék!" sorozat tokjainak segítségével. Saját képet illeszthetsz be, és pontosan ez jelenik majd meg a hirtelen rendkívül stílusossá váló mobiltelefonodon. 

    Telefon személyiséggel

     Készüléked pontosan a Te elképzelésednek megfelelően néz majd ki, és családodat, barátaidat, ismerőseidet, kollégáidat lenyűgözi majd a gyönyörű, stílusos kiegészítő, ami csak kihangsúlyozza majd készüléked minőségét és egyediségét.

    Vypnuto
    Skinzone


    Megjegyzés:
    » További telefontokok egyéb mobilokhoz

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Skinzone vlastní styl Snap pro Motorola Moto Z Pro. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Skinzone vlastní styl Snap pro Motorola Moto Z Pro. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Skinzone MyStyle Snap für Motorola Moto Z Pro. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Skinzone MyStyle Snap für Motorola Moto Z Pro.
    P-DC1-WEB15
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ