Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

SKROSS DC18

Termékkatalógus
SKROSS DC18
4,9 8 értékelés
Autós töltő - 1x USB, 2100 mA kimenet, 1x micro USB kábel, 12V DC
Kód:  SD052n Termékszám:  DC18 Gyártó honlapja:

SKROSS DC18

A SKROSS DC18 szinte nem is foglal helyet az autóban, mégis egy erős energiaforrás, amely akár 2 különféle akkumulátort képes tölteni egyszerre. Az adapteren közvetlenül van egy kábel a leggyakrabban használt Micro USB-vel, vagy csak egy megfelelő kábelre vam szükséged, amivel USB csatlakozóval rendelkező eszközödet csatlakoztathatod. Így a termék univerzális, tehát a szükséges eszközeid nagy részét töltheted vele. Az összes kimenő teljesítmény 2,1 A, így mobilokkal, GPS-szel, de még bonyolultabb eszközökkel is működik, mint például kamerákkal, digitális kamerákkal, vagy tabletekkel. Az adaptert 12 V-os áramerősséghez tervezték, így különösen alkalmas személyautókhoz.

Műszaki adatok:

Töltő:
Kimenet: 5 VDC @ 2.1 (USB + Micro USB kábel)
Bemenet: 12 V

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SKROSS DC18
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SKROSS Midget PLUS Micro USB Car Charger DC18. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SKROSS DC18. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SKROSS Midget PLUS Micro USB Car Charger DC18. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SKROSS Midget PLUS Micro USB Car Charger DC18.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ