0% splátky mobily, notebooky 0% splátky mobily, notebooky

Skross DC22

Termékkatalógus
Skross DC22
Adatkábel - 1 m hosszú,
Kód:  SD072a4 Termékszám:  DC22 Gyártó honlapja:

Skross DC22

A Skross USB kábelt arra tervezték, hogy töltsön, és hogy adatokat szinkronizáljon mobil eszközök, laptopok és PC-k között. A kábel tartalmaz egy mikro-USB csatlakozót, amellyel telefonokhoz, tabletekhez és más hordozható elektronikai eszközökhöz csatlakozik. A kábel ezüst színű, 1 méter hosszú, és bliszter csomagolásban kapható. A fémes hatású, fonott prémium nylon burkolat és az alumínium házú, kiváló minőségű csatlakozók biztosítják a nagy rugalmasságot és tartósságot. A mikro USB csatlakozó kialakítása biztosítja a megfelelő érintkezést a mobiltelefonok töltő portjával.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Skross DC22
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SKROSS DC22. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SKROSS DC22. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SKROSS DC22. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SKROSS DC22.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ