Shop roku Akvizice ApF HU

SKROSS Power Case Travel Kit tokkal

Termékkatalógus
SKROSS Power Case Travel Kit tokkal
5 1 értékelés
Készlet - utazó adapterek, barázdált tokkal, Pro Light, USB autós adapter, riasztó, BUZZ - USB riasztó kábel, Power Case tok
Kód:  SD072b1 Termékszám:  PA49B Gyártó honlapja:

SKROSS Power Case Travel Kit tokkal

Szeret utazni, de belefáradt az új adapterek utáni állandó kutatásba, illetve különböző típusú töltőkábelek keresésébe? Ez esetben ismerkedjen meg az új SKROSS Power Case Travel Kit utazó adapter szettel! A készlet dupla végű -  micro USB, illetve iPhone-okhoz alkalmas Lightning végződésű - adatkábelt tartalmaz, továbbá négy különböző típusú hálózati csatlakozót, melyeknek segítségével töltőjét a világon bárhol használhatja, valamint szintén a csomag részét képezi egy USB-kimenettel ellátott autós adapter. Ezen felül a teljes felszereltség elegáns, strapabíró utazótokban érkezik. Ne habozzon, vásárolja meg Ön is a SKROSS rendkívül praktikus utazó szettjét!

6 ok a SKROSS Power Travel Kit Case megvásárlására

  • A SKROSS Buzz funkciónak köszönhetően az eszköz figyelmezteti Önt, hogy bent felejtette a töltőt az aljzatban
  • Kiváló minőségű SKROSS tok a csomag tartozéka
  • Kompatibilis a világon használt összes aljzattal
  • Egyedi design és minőségi SKROSS kivitelezés
  • A szetthez USB-kimenetes autós adapter is tartozik

A fejlett technológia, amely megkönnyíti az Ön életét is

A SKROSS Buzz riasztó funkció a termék egyik legnagyszerűbb innovációja. Ha kihúzza mobiltelefonját a töltőből, és mindkét USB-port "üresben" tölt, ez esetben a töltő jelzi, hogy elfelejtette kihúzni az áramforrásból. Bár lehet, hogy mindez Önre nem vonatkozik, de éppen ennek a figyelmeztetésnek köszönhetően sokak számára jelenteti azt, hogy az egymás után sorra eltűnő töltők időszaka véget ért.

Nagyszerű SKROSS tok

A Skross remekbeszabott tokkal látta el töltőjét, fekete-fehér színkombinációban. A tok puha bélést kapott, amely védelmet biztosít készülékének az utazás során keletkező esetleges sérülésekkel szemben. Ezen kívül pontosan meghatározott a kábel, az adapter, illetve a külső Reload 5 töltő helye. A tok a lehető legnagyobb biztonság érdekében klasszikus cipzáras záródást kapott, barázdált felülete rendkívül szilárd anyagból készült.

Ezzel a szettel soha nem lesz "offline"

Amennyiben megvásárolja a SKROSS Power Case Travel Kit-et, biztosra veheti, hogy  mobiltelefonja és egyéb készülékei soha többé nem lesznek lemerülve, ugyanis a csomag részét képezi a már említett hálózati adapter, amelynek segítségével bármelyik kontinensen boldogulhat. Szemléltetésképpen -  választhat I. és II. osztályú, 3-pólusú földelt csatlakozókból, amelyek az Egyesült Királyságban, az Egyesült Államokban, Ausztráliában, Kínában vagy Európában használatosak. A csomag további rendkívül praktikus tartozéka az USB-kimenettel ellátott autós csatlakozó, valamint a kétvégű Lightning és micro USB-adatkábel.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SKROSS Power Case Travel Kit tokkal
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SKROSS Power Case Travel Kit microUSB s pouzdrem. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SKROSS Power Case Travel Kit s puzdrom. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SKROSS Power Case Travel Kit s pouzdrem. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SKROSS Power Case Travel Kit s pouzdrem.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ