Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

SKROSS Power Case Travel Kit Lightning tokkal

Termékkatalógus
SKROSS Power Case Travel Kit Lightning tokkal
5 1 értékelés
Készlet - adapter utazáshoz, héj tokkal, Pro Light, USB autós adapter, Buzz USB riasztó kábel, Power Case tok, Lightning kábel
Kód:  SD072b2 Termékszám:  PA49A
SKROSS Power Case Travel Kit Lightning tokkal Megszűnt

SKROSS Power Case Travel Kit Lightning tokkal

Szeret utazni, de belefáradt az új adapterek, különböző típusú töltőkábelek, valamint egyéb kiegészítők után való állandó keresgélésbe? Ebben az esetben ismerkedjen meg az új SKROSS Power Case Travel Kit Lightning utazó adapter szettel! Egy Lightning típusú adatkábellel, továbbá négy különböző típusú hálózati adapterrel van ellátva, amelynek köszönhetően a világ minden táján használhatja ugyanazt a töltőt. Ha autóval utazik, értékelni fogja az autós adaptert, mely klasszikus USB kimenettel rendelkezik. A teljes felszereltség egy elegáns, strapabíró, piros színű utazó tokban található. Ne habozzon, vásárolja meg Ön is az SKROSS utazó szettjét, melyet nem csak külföldi utazásai során, hanem belföldön is használhat!

A SKROSS Power Case Travel Kit Lightning főbb jellemzői

  • Tartozék szett utazók számára
  • A csomagolás tartalma egy Lightning típusú csatlakozó
  • SKROSS Buzz, hogy ne felejtse a töltőt az foglalatban
  • A csomagolás tartalma egy minőségi SKROSS tok
  • Kompatibilis a világon használt összes foglalattal
  • Egyedi design és kiváló minőségű SKROSS kivitelezés
  • A készlet USB kimenetű autós adaptert is tartalmaz

A SKROSS márka fejlett technológiája

A riasztás funkció, melynek hivatalos elnevezése SKROSS Buzz, a Power Case Travel Kit Lightning szett egyik legnagyszerűbb fejlesztése. Amennyiben kihúzza mobiltelefonját a töltőből, és mindkét USB csatlakozó "üresben" tölt, a töltő jelezni kezd, hogy elfelejtette a berendezést kihúzni az áramforrásból. Bár lehet, hogy ez fel sem tűnt Önnek, az emberek gyakran ennek a figyelmeztetésnek köszönhetően nem hagyják el a töltőjüket. 

Mindig maximális biztonság

A SKROSS valóban kiváló tokkal látta el a szettet piros-fehér színkombinációban. A tok puha béléssel ellátott, amely védelmet biztosít az eszköznek az esetleges sérülésekkel szemben az utazás során. Ezen kívül pontosan meghatározott a kábel, az adapter, illetve a külső Reload 5 töltő helye. A lehető legnagyobb biztonság érdekében a tok klasszikus cipzárral van ellátva, a héj pedig rendkívül szilárd anyagból készült.

Ezzel a SKROSS készlettel soha nem lesz „offline”

Ha egy SKROSS Power Case Travel Kit Lightning készletet vásárol, biztos lehet abban, hogy mobiltelefonja, valamint egyéb készülékei soha többé nem lesznek lemerülve. A SKROSS készlet tartalma ugyanis a már említett hálózati adapter, melynek köszönhetően bármely kontinensen töltheti eszközeit. Szemléltetésképpen - választhat I. és II. osztályú, 3-pólusú földelt csatlakozókból, amelyek az Egyesült Királyságban, az Egyesült Államokban, Ausztráliában, Kínában vagy Európában használatosak. Továbbá használhat USB kimenettel ellátott autós csatlakozót, valamint Lightning csatlakozóval ellátott adatkábelt.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SKROSS Power Case Travel Kit Lightning tokkal
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SKROSS Power Case Travel Kit Lightning s pouzdrem. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SKROSS Power Case Travel Kit Lightning s puzdrom. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SKROSS Power Case Travel Kit mit Gehäuse. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SKROSS Power Case Travel Kit mit Gehäuse.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ