Akvizice ApF HU Shop roku

Skullcandy Grind fekete/szürke

Termékkatalógus
Skullcandy Grind fekete/szürke
5 2 értékelés
Fej-/fülhallgató - 50mm meghajtók, a készülék vezérlése a fejhallgatón, lecsatolható kábel, puha bélés, fém fejpánt
Kód:  KK006h7o Termékszám:  S5GRHT-448

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Skullcandy Grind fekete/szürke

Alacsony profilú Skullcandy fejhallgató mindent megad, amit elvárhatsz egy prémium kategóriás fejhallgatótól, de lényegesen alacsonyabb költségeid lesznek. A hangzást javító SUPREME SOUND konstrukciótól kezdve a hihetetlenül kényelmes viseléssel, az egyedi designnal, az életet megkönnyítő Taptu technológiával bezárólag. Mindez egy speciálisan tervezett 1,2 méter hosszú kábellel van aláhúzva. Ez, nem csak, hogy nem gabalyodik össze, de lehetővé teszi a magasabb alkatú felhasználónak, hogy gond nélkül a zsebében tarthassa a zenelejátszóját.

Legfontosabb jellemzői

  • Minőségi, kiegyensúlyozott hangzás
  • Kényelmes hosszú használat estén is
  • Számválasztás, a lejátszás be-/kikapcsolása, válasz / hívás befejezés egy gombbal
  • Jó design
  • Lecsatolható kábel, ami nem gabalyodik össze

Az első helyen a kényelem

Élvezd akár a leghosszabb playlistet is egészen a végéig. Hála a szokatlanul kényelmes fülpárnáknak ez nem lesz probléma. A párnákat úgy tervezték, hogy lazán és pontosan illeszkedjen a fülhöz és ne nyomja azt. Nem hiányoznak róla a luxus habszivacs párnák sem, amelyek azon kívül, hogy tökéletesen kitöltik a fül és a kagyló közti teret, elnyomják a zavaró környezeti zajokat is és órán nyújtanak kényelmet. A csúszó fém híd, aminek a méretét egyénileg állíthatod teljesen természetes tartozék.

Kétségtelenül érdemes megemlíteni még a Taptu funkciót is. Ez egy kombinációja a beépített mikrofonnak és vezérlő gombnak az egyik kagyló belsejében vagy a felületén. Egyszerűen elindíthatod vele a lejátszást, válthatsz a zeneszámok között vagy felveheted a hívást anélkül, hogy ki kellene venned a mobilt a zsebedből.

Kíváló hangzás

A fő meghajtók erőteljes 50 mm átmérőjű hangszórók. Ezeket több mint 10 év kutatással és fejlesztéssel hozták létre SUPREME SOUND néven. A lényege, hogy , kedvenc zenéidet teljes körű basszus, természetes közép és pontos magas hangokkal hallgathatod. Az eredmény egy kiegyensúlyozott hangzás, a lehető legjobb hangképpel, amit a Grid fejhallgatóval tényleg minden helyen élvezhetsz. Elég csak feltenni és elindítani a lejátszást.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Skullcandy Grind fekete/szürke Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Skullcandy Grind černo/šedá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Skullcandy Grind čierno-sivá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Skullcandy Grind schwarz/grau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Skullcandy Grind schwarz/grau.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ