Skullcandy Grind Wireless On-Ear BLK / króm / BLK

Termékkatalógus
Skullcandy Grind Wireless On-Ear BLK / króm / BLK
3,5 2 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - hatótávolság 10 m, 12 óra lejátszási idő egy töltéssel, újratöltés USB kábellel, beépített mikrofon és a vezérlő, SupremeSound technológia
Kód:  KK02016 Termékszám:  S5GBW-J539 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Skullcandy Grind Wireless On-Ear BLK / króm / BLK Megszűnt

Skullcandy Grind Wireless On-Ear BLK / króm / BLK

A Skullcandy Grind Wireless On-Ear egy minőségi fekete-króm vezeték nélküli fejhallgató. A 40 mm-es meghajtók és a Superme Sound technológia a zeneszámok kiváló minőségű reprodukcióját biztosítja. Fejhallgató a készülékhez Bluetooth-on vagy egy klasszikus 3,5 mm-es csatlakozón keresztül csatlakoztatható.  Az akkumulátor legfeljebb 12 órányi űzemidőt biztosít, ami gyakorlatilag egész napos kellemes időtöltést jelent, így nem gond az egész napot a Skullcandy fejhallgatóval tölteni. A nagyon kényelmes kialakításnak köszönhetően a fejhallgató sehol sem nyom vagy szorít. A fejpánt nagyon puha anyagból, míg maga a szerkezet szilárd fémből készült. A fejhallgató vezérléséhez három gomb található  közvetlenül a fülhallgatón. Ezekkel a gombokkal egyszerűen átugorhatsz egy zeneszámot és fogadhatod a telefonon érkező hívásokat is. A fejhallgató beépített mikrofonnal rendelkezik a telefonhívások egyszerű kezeléséhez.

Főbb jellemzői

  • Vezeték nélküli fejhallgató
  • Hosszú akkumulátoros élettartam
  • Kiváló minőségű zenelejátszás
  • A Skullcandy fejhallgató kényelmes, minőségi anyagokból készült,
  • Nagyon egyszerű a fejhallgató használata
  • Beépített mikrofon a könnyű hívásfogadásért
 

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Skullcandy Grind Wireless On-Ear BLK / króm / BLK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Skullcandy Grind Wireless černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Skullcandy Grind Wireless On-Ear BLK/CHROME/BLK. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Skullcandy Grind Wireless On-Ear BLK/CHROME/BLK. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Skullcandy Grind Wireless On-Ear BLK/CHROME/BLK.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ