Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Skullcandy Grind Wireless On-Ear WHT/BLK/RED

Termékkatalógus
Skullcandy Grind Wireless On-Ear WHT/BLK/RED
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - 10 méteres hatótávolság és 12 órás üzemidő egy töltéssel, USB töltőkábel, beépített mikrofon és kezelőszervek, SupremeSound
Kód:  KK02015 Termékszám:  S5GBW-J472 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Skullcandy Grind Wireless On-Ear WHT/BLK/RED Megszűnt

Skullcandy Grind Wireless On-Ear WHT/BLK/RED

Skullcandy Grind Wireless On-Ear minőségi, fekete-piros fejhallgató. 40 milliméteres hangszóróinak és a Supreme Sound technológiának köszönhetően bármilyen zenei stílust kiváló minőségben szólaltat meg. Zenelejátszónkkal vagy mobil készülékünkkel vezeték nélkül, Bluetooth technológiával, vagy 3,5 mm-es jack csatlakozóban végződő kábellel köthetjük össze. A fülkagylóra illeszkedő megoldás nagyon kényelmes, akár egész nap is viselhető. Alaposan kipárnázták a fejpántot, a füles váza viszont erős fémből készült. Vezérlése nagyon egyszerű, a fülkagylóba integrálták a hangerőszabályzót, és zeneszámok között váltó vagy hívásfogadó gombot.  A beépített akkumulátorban tárolt energia akár 12 órányi üzemidőhöz is elegendő.

A Skullcandy Grind Wireless On-Ear fülhallgató főbb jellemzői

  • Vezeték nélküli fejhallgató
  • Hosszú akkumulátoros üzemidő
  • Kiváló hangminőség
  • A Skullcandy fülhallgatók kiváló hangminőségű, kényelmes anyagokból készülnek
  • Egyszerű vezérlés
  • Beépített mikrofon az egyszerű hívásfogadáshoz.

Hangminőség mindenek felett

A Scullcandy fülhallgatóival nagyszerű minőségben élvezhetsz minden zenei stílust. A Supreme Sound technológia révén a kisebb átmérőjű hangszórók is tisztán, magas minőséggel szólalnak meg.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Skullcandy Grind Wireless On-Ear WHT/BLK/RED Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Skullcandy Grind Wireless bílá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Skullcandy Grind Wireless On-Ear WHT/BLK/RED. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Skullcandy Grind Wireless On-Ear WHT/BLK/RED. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Skullcandy Grind Wireless On-Ear WHT/BLK/RED.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ