Skullcandy Hesh 3.0 Wireless On-Ear BLK/BLK

Termékkatalógus
Skullcandy Hesh 3.0 Wireless On-Ear BLK/BLK
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - akár 20 órányi vezeték nélküli zenehallgatás, SupremeSound, ergonomikus kialakítás, puha memóriahab és műbőr
Kód:  KK02013 Termékszám:  S6HTW-K033 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Skullcandy Hesh 3.0 Wireless On-Ear BLK/BLK

A Skullcandy Hesh 3.0 Wireless On-Ear egy igazán stílusos fejhallgató, amelynek a készülékedhez való csatlakoztatásáról a vezeték nélküli Bluetooth technológia gondoskodik. Az akkumulátor üzemideje elképesztő 22 óra, ráadásul a fejhallgató gyorstöltés funkcióval is büszkélkedhet, tehát 5 perc alatt 90 percnyi zenehallgatásra feltölthető. A fejhallgató könnyű, és egyszerűen összecsukható egy kompaktabb alak elérése érdekében, tehát probléma nélkül viheted magaddal az utazásaidra. A memóriahabos fülpárnáinak köszönhetően hosszú ideig hallgathatod rajta a kedvenc zenéid, hiszen sosem lesz kényelmetlen a viselése. Természetesen beépített mikrofonnal is rendelkezik, illetve még integrált vezérlővel is a hívások fogadása, a zeneszámok váltása és a hangerőszabályozás érdekében.

A Hesh 3.0 Wireless On-Ear fejhallgató főbb jellemzői:

  • Kiváló hangminőség
  • Összehajtható szerkezet
  • Memóriahabos fülpárna
  • Beépített mikrofon
  • Integrált vezérlő a fejhallgató egyszerű kezelése érdekében
  • Nagyon gyors akkumulátor-töltés
 

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Skullcandy Hesh 3.0 Wireless On-Ear BLK/BLK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Skullcandy Hesh 3.0 Wireless On-Ear BLK/BLK. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Skullcandy Hesh 3.0 Wireless On-Ear BLK/BLK. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Skullcandy Hesh 3.0 Wireless On-Ear BLK/BLK. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Skullcandy Hesh 3.0 Wireless On-Ear BLK/BLK.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ