Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

Skullcandy XTFREE Wireless In-Ear BLK/MINT/SWIRL

Termékkatalógus
Skullcandy XTFREE Wireless In-Ear BLK/MINT/SWIRL
4,5 4 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - 6 órás üzemidő, beépített mikrofon vezérlővel, TripleLock Tech, kényelmes szilikon gél füldugók, amik tisztán tartják a készüléket
Kód:  KK02024 Termékszám:  S2WUW-K602 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Skullcandy XTFREE Wireless In-Ear BLK/MINT/SWIRL Megszűnt

Skullcandy XTFREE Wireless In-Ear BLK/MINT/SWIRL

Ha sportos és minőségi fülhallgatót keresel, figyelmedet ne kerülje el a Skullcandy XTFree Wireless In-Ear. A telefonnal Bluetooth révén tartja a kapcsolatot, így nem kell vezetékkel bajlódnunk, ki sem kell vennünk a mobilt a zsebünkből. A fólhallgató izzadságálló, így a legkeményebb edzés közben sem esik baja. Vezérlése nagyon egyszerű, egy integrált modulra tették a hangerőszabályzót, és zeneszámok között váltó vagy hívásfogadó gombot. A beépített akkumulátorban tárolt energia akár 6 órányi üzemidőhöz is elegendő. A fülhallgató azon túl hogy minőségi hangzást szolgáltat, kapott néhány olyan funkciót is, amit elsősorban a sportolók értékelnek majd. Természetes a magasfokú izzadság- és nedvesség ellenállás, a termék kialakítása pedig három technológiát kombinál (FitFin, StickyGels a Fix), amelyek biztosítják hogy minden kürülmények között a helyén marad. Nem blokkolja teljes mértékbenb a kívülről érkező zajt, így sportolás közben is kapcsolatban maradunk a külvilággal, például halljuk majd  közeledő járműveket.

A Skullcandy XTFree Wireless In-Ear fülhallgató főbb jellemzői

  • Minőségi hangzás
  • Kábelbe integrált mikrofon és kezelőszervek
  • A Skullcandy fülhallgatók kiválóan ülnek a fülben
  • Izzadság- és nedvességálló
  • Biztonságos, külső zajokat áteresztő kialakítás
  • Akár 6 órás akkumulátoros üzemidő

Hangminőség mindenek felett

A Scullcandy fülhallgatóival nagyszerű minőségben élvezhetsz minden zenei stílust. A Supreme Sound technológia révén a kisebb átmérőjű hangszórók is tisztán, magas minőséggel szólalnak meg. Nem blokkolja teljes mértékbenb a kívülről érkező zajt, így sportolás közben is kapcsolatban maradunk a külvilággal.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Skullcandy XTFREE Wireless In-Ear BLK/MINT/SWIRL Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Skullcandy XTFREE Wireless černá/zelená. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Skullcandy XTFREE Wireless In-Ear BLK/MINT/SWIRL. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Skullcandy XTFREE Wireless In-Ear BLK/MINT/SWIRL. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Skullcandy XTFREE Wireless In-Ear BLK/MINT/SWIRL.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ