30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Sleep Nox Music

Termékkatalógus
Sleep Nox Music
Alvásfigyelő - és ébresztő lámpa, ébresztővel, Bluetooth 4.0, gesztusvezérlés, hangszóró, az alvás és a környezeti hatások komplex elemzése, a hőmérséklet, a páratartalom, a környezeti fény és a zaj folyamatos megfigyelése, 16 millió szín és számos hang, alvás kiértékelő alkalmazás, automatikusan kikapcsolja a fényt és a hangot az elalvás pillanatában
25 350 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  SNG200b Termékszám:  PSY-004 Gyártó honlapja:
Sleep Nox Music 25 350 Ft Felbontott raktáron

Sleep Nox Music

Sleep Nox Music egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.

Lámpa hangszóróval az alvás támogatásához és elemzéséhez

Amennyiben nehézségekkel küszködsz az alvás során, használd az egyedülálló Sleepace Nox Music lámpát, amit úgy terveztek, hogy a Sleepace mobilalkalmazás segítségével elemezze az alvási ciklust, és akkor ébresszen fel, amikor az a legkevésbé megterhelő és a leginkább természetes a szervezeted számára. Az alkalmazás ezután az alvásminták megfigyelését végzi. Értékelni fogod a vezeték nélküli hangszóró funkciót vagy a készülék könnyed vezérlését, amit egyszerű gesztusokkal végezhetsz.



Nyugtató fény és hang

A Sleepace NOX Music olyan fény- és hangfunkciókat kínál, amelyek pozitívan befolyásolják az alvásodat. A világítást azért tervezték, hogy piros hullámhosszúságú fényt biztosítson, ami növeli a melatonin szintet. A lágy és nyugtató hangok ellazítják az elmédet, így könnyebben alhatsz.


Miért válaszd a Sleepace Nox Music alvásfigyelőt?

  • Fény- és hangterápia a nyugodt alváshoz
  • Az alvási ciklusod alapján ébreszt fel
  • 16 millió színből választhatsz
  • Érintésérzékeny gesztusvezérléssel
  • Az alvás és a környező hatások teljes-körű elemzése
  • Hőmérséklet és páratartalom megfigyelés
  • Bluetooth hangszóró funkció
  • Sleepace mobilalkalmazás, amely kompatibilis az iOS, iPhone, Windows, Android és Mac/PC-vel is

A Sleepace Nox Music készüléke nem végez semmilyen mérést vagy értékelést az alvásod vagy a környezeti adatok tekintetében. Megfigyeli az alvást, amit a Sleepace alkalmazással értékel az okostelefonodon (javasoljuk, hogy az alvás során a közeledben helyezd el). Az alkalmazás a Nox Music készülékkel is kommunikál, és igény szerint akkor ébreszt, amikor az Neked vagy az alvási ciklusodnak kedvező. 

 

Amennyiben kíváncsi vagy a pontosabb megfigyelésre és alvás értékelésre, ajánljuk a Sleepace Dot vagy a RestOn használatát .


Sleepace mobilalkalmazás

A Sleepace mobilalkalmazással könnyedén csatlakoztathatod a lámpát telefonodhoz vagy táblagépedhez, hogy áttekintést kapj alvási szokásaidról vagy a külső környezeti hatásokról, amelyek esetleg zavarják azt. Az összegyűjtött adatok jól elemezhetők a grafikonok segítségével. A Bluetooth technológiával a lámpát vezeték nélküli hangszóróként is használhatod kedvenc zenéid lejátszásához.

16 milionů barevných odstínů

16 millió szín az ideális légkör kialakításához

A Nox Music segítségével a belső világítást alakíthatod természetes napmeleg árnyalat, vagy éppen az alkonyat sötét szürke színének irányában is a különböző megvilágítási körülményekhez mérten. A mobilalkalmazás hozzáférést biztosít a vörös, zöld és kék fény teljes színspektrumához, amelyből több mint 16 millió színkombinációt hozhatsz létre, hogy tökéletes légkört teremts egy pihentető vagy csendes éjszakához.


Gesztusvezérlés

Az érintésvezérlés lehetővé teszi az egyes funkciók vezérlését egyszerű gesztusok segítségével. Egyetlen mozdulattal egyszerűen beállíthatod a színt, a fényerőt vagy a zene hangerejét mobiltelefonos alkalmazás használata nélkül.


Könnyű elalvás és ébredés

A Sleep Nox Music ideális feltételeket nyújt az alváshoz, melyet nem csak nyugtató fénnyel, hanem zenével is támogat. Nem szükséges aggódnod semmiért, a mobilalkalmazás automatikusan leállítja a zenét és kikacsolja a világítást, amint elaludtál. Ébresztés esetén legfeljebb 30 perces intervallumot állíthatsz be, amely során az alkalmazás figyelemmel kíséri az alvási ciklusokat.



A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sleep Nox Music
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ