Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Sleepace SleepDot B501

Termékkatalógus
Sleepace SleepDot B501
4,5 2 értékelés
Alvásfigyelő - megfigyeli az alvási ciklusokat, a test mozgását, alvási időt, pontszámmal jelöli az alvásminőséget, szaktanácsadást nyújt; mágneses csat; párnára rögzíthető; zenei témák a jobb alvás és ébredés érdekében; akár három hónapos működés; elemes; megosztási lehetőség a családdal, barátokkal; Android 4.3+, IOS 7+; G-szenzoros vezérlés
Kód:  SNG210 Termékszám:  PSY-003 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sleepace SleepDot B501

Az alvás átfogó elemzése

A Sleepace SleepDot B501 miniatűr érzékelő vizsgálja az alvás minőségét, és elvégzi annak átfogó elemzését. Az alvásmonitor ideális választás azoknak, akik álmatlanságtól, elalvási nehézségektől vagy gyakori éjszakai felébredéstől szenvednek. Mivel a megfelelő minőségű és mennyiségű alvás fontos a szervezet számára, fontos, hogy megismerjük az okait az alvási rendellenességeknek. Ez pedig pont az, amelyről a SleepDot monitor, valamint a Sleepace mobilalkalmazása gondoskodik.



Kellemes elalvás és ébredés

Sleepace SleepDot érzékelő méri az alvási ciklusokat, és folyamatosan figyelemmel kíséri a test mozgásait alvás közben. A mért adatok alapján pedig kiszámolja az alvás pontszámot. Az alvás szenzor használata rendkívül egyszerű, csak csatoljuk a párna sarkára a mágneses csattal, és minden mást magától elintéz a készülék.


Miért válasszuk a Sleepace SleepDot B501 alvásmonitort?

  • Elemzi az alvás minőségét
  • Méri az alvási ciklusokat, a test mozgásait és az alvási időt
  • Könnyen rögzíthető a párnára egy mágnes segítségével
  • Kellemes alvás, megnyugtató hang kibocsátása
  • Teljes elemzést nyújtó Sleepace (Android / iOS) mobil alkalmazás
  • Szaktanácsadás az alvás javítása érdekében
  • Bluetooth kapcsolat

Kényelmes lehet a korai kelés is

Az alvás minőségének javítása érdekében különböző zenei témák lejátszására - mint például az óceán hangja, vagy egy madár éneke - képes. Kedvenc zenéinket is le tudja játszani a mobiltelefonról, amelyet automatikusan kikapcsol, amint az elalvás érzékelő észleli, hogy álomba merülünk. Reggel a lehető legjobb pillanatban ébreszt fel, a beállított ébredési idő előtt.


Sleepace mobilalkalmazás

A Sleepdot-ot a Sleepace mobilalkalmazás által könnyen csatlakoztathatjuk a telefonunkhoz vagy tabletünkhöz, így áttekintést kaphatunk az alvási mintázatunkról, vagy észlelhetjük a zavaró külső hatások jelenlétét. Az összegyűjtött adatok egyszerűen megjeleníthetők grafikonok formájában, vagy megoszthatók a család többi tagjával.


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sleepace SleepDot B501. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sleepace SleepDot B501. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sleepace SleepDot B501. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sleepace SleepDot B501.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ