30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Sleepace Smart Mask XL

Termékkatalógus
Sleepace Smart Mask XL
Maszk alváshoz, gyorsan elaltat, optimális alvási fázisban ébreszt fel, selyemből, lecsatlakoztatható lapos fülhallgató, alvás monitorozás és elemzés, tanácsok az alvás javításához, választható zenék és hangok, utazásra ideális, meditáláshoz, álmatlansághoz
Kód:  SUNXL002 Termékszám:  SLSH-XL

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sleepace Smart Mask XL

Az exkluzív Sleepace Smart Mask nem csak azoknak való, akik álmatlanságtól szenvednek. Egyedi technológiájának köszönhetően gyorsan álomba szenderíti a viselőjét, de pihenéshez, meditációhoz, ellazuláshoz is nagyszerűen használható. Fülhallgatót is integráltak ele, így az általad kiválasztott, nyugtató zenét hallgatva aludhatsz el vagy pihenhetsz. A Sleepace mobil alkalmazással kiegészítve nem csak az alvásod analizálhatod, hanem az optimális alvási fázisban tud felébreszteni a maszk. A Sleepace Smart Mask elválaszthatatlan segítőtársad lesz az elalvásban és pihenésben .

A Sleepace Smart Mask XL szemtakaró főbb jellemzői

  • Gyorsabb elalváshoz, pihenéshez, meditációhoz, ellazuláshoz
  • A szemtakaró része az Integrált fülhallgató, amiben nyugtató zene szól
  • Selyem alapanyaga kényelmes viselést biztosít
  • A Sleepace mobil alkalmazás elemzi az alvást
  • A Sleepace Smart Mask az optimális alvási fázisban ébreszt fel
  • A leszedhető fülhallgató könnyen tisztítható
  • Szemtakaró mérete: XL (fejméret 59 - 61 cm)

Okos kiegészítő az alvás javítására

A szemtakaró nem csak egyszerűbb elalvást és jobb minőségű alvást biztosít. A Sleepace mobiltelefonra telepíthető alkalmazással részletes elemzést kapsz az alvásodról. Az alkalmazás a Sleepace Smart Maskba integrált fülhallgató segítéségével egész éjjel monitorozza az alvásodat, figyeli az alvási ciklusokat és tested mozgását. Ennek köszönhetően többet tudhatsz meg az alvásod minőségéről, ráadásul tanácsokat is kapsz majd, amelyek alapján napról napra tovább javítható az álmod minősége.

Minőségi alvás és kellemes ébredés a Sleepace Smart Masknak köszönhetően

A Sleepace Smart Mask szemtakaró különleges módját kínálja a hatékony elalvásnak és kellemes ébredésnek. A beépített fülhallgatóból szóló, kellemes zene a Sleepace alkalmazásnak köszönhetően pontosan a megfelelő pillanatban kapcsolódik ki, amikor elaludtál. Beállíthatod az ébredési időszakot is, aminek köszönhetően a szemtakaró ezen az időszakon belül pontosan az optimális alvási fázisban fog felébreszteni, hogy az ébredésed a lehető legkönnyebb és legkellemesebb legyen. Ennek a technológiának köszönhetően mindig frissen és energiával telten fogod kezdeni a napot. A Sleepace Smart Mask S tökéletes segédeszköze az elalvásnak, ébredésnek és pihenésnek.

 

Paraméterek

Rendeltetés
Alvás Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Alvás Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sleepace Smart Mask XL. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sleepace Smart Mask XL. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sleepace Smart Mask XL. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sleepace Smart Mask XL.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ