A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

BWT Slim - 3,6l

Termékkatalógus
BWT Slim - 3,6l
4,7 19 értékelés
Vízszűrő kancsó - 3,6 l-es teljes űrtartalom, 2 l szűrt víz, elektronikus szűrőcsere kijelzés, mosogatógépben mosható, 1 szűrő a csomagban
Kód:  EAN900i3 Termékszám:  815470

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

BWT Slim - 3,6l

Ez a praktikus BWT vízszűrő olyan szabadalmaztatott technológia kapcsán született meg, mely a létező legjobb minőségű szűrt vízet biztosítja számodra. Ha a környezetedben rossz minőségű a csapvíz, akkor biztosan hasznát veszed ennek a készüléknek. Megnövekedett, 3,6 literes térfogata alkalmas nagyobb lakásokba, esetleg irodákba is. A fedélen elhelyezkedő elektronikus jelző tudatja veled, hogy mikor van szükség a szűrő cseréjére, töltősapkája automatikus, fogantyúja ergonomikusan ívelt. Praktikus formájának köszönhetően minden hagyományos kialakítású hűtő oldalában elfér. Ennek a fantasztikus vízszűrőnek a segítségével mindig kéznél lesz egy adag friss, minőségi víz.

A fő előnyök

  • Szabadalmaztatott mineralizáció magnéziummal (Mg 2+)
  • Elektronikus szűrőcsere jelző
  • Praktikus automata töltő sapka
  • Ergonómikus fogantyú
  • Mosogatógépben tisztítható (kivéve a jelzőt tartalmazó fedél)
  • Elfér az összes szabványméretű hűtő ajtajában

Egyedi szűrőtechnológia

A BWT egyedi szűrőtechnológiával rendelkezik, melynek keretein belül megtartja a víz eredeti magnézium mennyiségét, vagy a víz minőségétől függően ad is hozzá. Egy adag víz ebben a szűrőkancsóban hozzávetőlegesen 65 mg magnéziumot tartalmaz, ez körül-belül akkora mennyiség, mely 7 almában található. Ezen kívül a kancsó tisztítja a vizet a klórtól, réztől, ólomtól, és a szennyező anyagoktól. A termék többszörös szűrést használ: finom szűréje rögtön a bemenetkor elkapja a nagyobb részecskéket, szemcsés szénszűrője elnyeli az olyan szennyező anyagokat, melyek a víz ízét torzítják (ilyen például a klór is). Ioncserélő szűrője a nehézfémeket szippantja magába, és negatív, illetve pozitív ionokat bocsát a vízbe. A finom szűrő egyébként kimenetkor megakadályozza bizonyos részecskék visszakerülését a már megszűrt vízbe.

 

Paraméterek

Teljes térfogat
3,6 l Kész!
Szűrőcsere jelző
Elektronikus Kész!
Szűrt víz térfogata
2 l Kész!
Tulajdonságok
Mosogatógépben mosható Kész!
Vízszűrő betétek száma a csomagban
1 db Kész!

Szűrőkanna

Teljes térfogat
3,6 l Kész!
Szűrőcsere jelző
Elektronikus Kész!
Szűrt víz térfogata
2 l Kész!
Tulajdonságok
Mosogatógépben mosható Kész!
Vízszűrő betétek száma a csomagban
1 db Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BWT Slim - 3,6l Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BWT Filtrační konvice Slim 3.6l bílá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BWT Filtračná kanvica Slim 3.6 l. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BWT Wasserfilter-Kanne Slim 3,6 l weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BWT Wasserfilter-Kanne Slim 3,6 l weiß.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ