Shop roku Shop roku

SMANOS W020 + IP6 + Cam vezeték nélküli riasztórendszer

Termékkatalógus
SMANOS W020 + IP6 + Cam vezeték nélküli riasztórendszer
Riasztó - vezeték nélküli, WiFi , iOS és Android rendszerhez, a csomag tartalmaz: 1x vezérlőegység, 1x távirányító, 2x ajtó - és ablaknyitás érzékelő, 1x redukáló
Kód:  SMNS001j Termékszám:  W020i Gyártó honlapja:
SMANOS W020 + IP6 + Cam vezeték nélküli riasztórendszer Megszűnt

SMANOS W020 + IP6 + Cam vezeték nélküli riasztórendszer

A Smanos W020i otthoni riasztórendszer egy HD WiFi kamerával egészül ki, melynek segítségével még hatékonyabban tudja végezni a feladatát, mint a hagyományos rendszerek.  Ennek köszönhetően a biztonság láthatóvá és tapinthatóvá válik, amelyről bárhol és bármikor meggyőződhetünk. Betörés, gázszivárgás, tűzvész vagy vízszivárgás esetén a riasztórendszer rögtön értesít bennünket egy alkalmazás segítségével, amelyet ingyen letölthetünk az AppStore vagy a GooglePlay online áruházakból. Így nemcsak a helyzet súlyát tudjuk felmérni, hanem időt is nyerünk, hogy hatékony megoldást találjunk a problémára. Nem számít, hogy éppen hol tartózkodunk, az otthonunkat mindig szemmel tarthatjuk és mindenről tudhatunk, ami történik.

Legfontosabb jellemzők

  • Elegáns, futurisztikus, diszkrét dizájn
  • Intuitív használat
  • Egyszerű beállítás
  • Megbízható
  • Rendkívüli teljesítmény 
  • A nap 24 órájában működik

Kiváló teljesítmény és diszkrét megjelenés

Ez az egyedülálló Smanos vezeték nélküli riasztórendszer ideális megoldást nyújt az otthonunk vagy az irodánk védelmére. Könnyű a használata, nem igényel szakértelmet. A rendszer működésbe hozása rendkívül egyszerű, mindössze csatlakoztatjuk a WiFi hálózathoz, és a továbbiakban egy ingyenes iOs vagy Android típusú okostelefonra telepíthető alkalmazással működtetjük. Az alkalmazás segítségével a riasztónak utasításokat adhatunk, és módosíthatjuk a beállításokat. A riasztórendszer az elegáns, modern megjelenésének köszönhetően jól illeszkedik bármilyen környezetbe, ahol diszkrét módon végzi a dolgát. A vezérlőegységen kívül a csomag tartalmaz még 2 ajtó- és ablaknyitás érzékelőt, redukálót és távirányítót.

 

Paraméterek

Csatlakoztatás
WiFi 2,4 GHz Kész!
Bővíthetőség
Nyílt rendszer Kész!
Használat
Biztonsági rendszer Kész!

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás
WiFi 2,4 GHz Kész!

Használat

Bővíthetőség
Nyílt rendszer Kész!
Használat
Biztonsági rendszer Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SMANOS W020 + IP6 + Cam vezeték nélküli riasztórendszer Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SMANOS W020 + IP6 Wireless Alarm + Cam System Kit. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SMANOS W020 + IP6 Wireless Alarm + Cam System Kit. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SMANOS W020 + IP6 Wireless Alarm + Cam System Kit. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SMANOS W020 + IP6 Wireless Alarm + Cam System Kit.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ