30 dnů na vrácení Shop roku

Smart AeroBand PocketDrum 2 PLUS Dobverő - fa

Termékkatalógus
Smart AeroBand PocketDrum 2 PLUS Dobverő - fa
2,0 10 értékelés
Elektromos dob - okos dobverők, fizikai dobok nélkül, a technológia beméri az ütés irányát és erősségét, hangátvitel Bluetooth révén fejhallgatóba vagy hangszóróba, kompatibilitás: Android és iOS, 4 dobelrendezési mód, 3 játékmód, akkumulátor élettartam: 20 óra, töltés: USB-C, oktatási játékként is alkalmas, a csomagban: ütők és lábszenzor
61 590 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  ARB2023_01 Termékszám:  EZPlus
Smart AeroBand PocketDrum 2 PLUS Dobverő - fa 61 590 Ft Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Vásárlás

Smart AeroBand PocketDrum 2 PLUS Dobverő - fa

Gyakorold a dobolást bárhol, bármikor

Az AeroBand PocketDrum 2 PLUS elektronikus dob tökéletes hangszer a tapasztalt és kezdő dobosok számára egyaránt. Csatlakoztasd a dobokat egyszerűen Bluetooth-on keresztül telefonhoz, tablethez vagy más okoseszközhöz, és máris dobolhatsz. A hang közvetlenül a fejhallgatóba kerül, így nagyon csendes, és nem zavarja a környezetet játék közben. Az AeroBand PocketDrum 2 PLUS elektronikus dobokat "levegőben" történő dobolásra tervezték, így nincs szükséged dobokra, és kiválóan gyakorlhatsz ezekkel az okos dobverőkkel. Kompakt méretüknek köszönhetően bárhová magaddal viheted őket, és élvezheted a dobolást egy kávézóban vagy a vonaton. Android és iOS rendszerre praktikus alkalmazás is rendelkezésedre áll, amely oktatómódokat és különböző játéklehetőségeket kínál. A csomag tartalmaz egy kiváló minőségű lábérzékelőt, egy adapter a fejhallgató és a hangszóró közvetlen csatlakoztatásához, USB-C adatkábelt, AUX audiokábelt, valamint 2× USB-C kábelt is.

Az AeroBand PocketDrum 2 PLUS elektronikus dob legfontosabb jellemzői

  • Kompakt méret a hagyományos dobfelszerelésekhez képest
  • Lehetővé teszi az edzést és a tanulást zajszennyezés nélkül - fejhallgató használatával
  • Vezeték nélküli kapcsolat iOS és Android eszközökhöz rendkívül alacsony késleltetéssel
  • Adapter a fejhallgatóhoz vagy hangszórókhoz történő közvetlen csatlakozáshoz = nulla késleltetés
  • Alkalmazások a dobolás tanulására és gyakorlására, oktató módok
  • Gazdag dalgyűjtemény a tanuláshoz, gyakorláshoz és szórakozáshoz
  • Könnyen használható kezdőknek, haladóknak és minden dobolásért rajongó számára
  • Az AeroBand PocketDrum 2 nagyszerű eszköz a motoros koordináció és a zenei hallás fejlesztéséhez
  • 4 dob elrendezési mód és 3 játékmód - Song, Free Demo és Level
  • Az AeroBand PocketDrum 2 akár 20 óra játékidőt is lehetővé tesz egyetlen töltéssel
  • Teljes feltöltés USB-C porton keresztül 2-3 óra alatt (a töltő teljesítményétől függően)
  • A csomag tartalma: 2× PocketDrum 2 PLUS dobverő, 2× érzékelő/ütő, 1× adapter a fejhallgató és a hangszóró közvetlen csatlakoztatásához, USB-C adatkábel, 2× USB-C kábel, 1× AUX audiokábel

Az AeroBand PocketDrum 2 PLUS elektronikus dobok valósághű hangzást kínálnak visszacsatolással

A késleltetés (latence) kulcsfontosságú tényező a technológiai (intelligens) hangszerek megszólaltatásában. Az AeroBand PocketDrum 2 egy inerciális AI chipet és egy térbeli mozgásszámítási algoritmust használ a mozgások pontos rögzítéséhez a háromdimenziós térben. Az optimális dobolási élmény érdekében ajánlott a készülékhez kábelen keresztül csatlakoztatott fejhallgató vagy hangszóró használata. Az AeroBand PocketDrum 2 PLUS dob hangot adnak és minden egyes ütésnél rezegnek, a rezgés szintje pedig az ütéserősségétől függ. Így jobban tudsz koncentrálni a dobolásra.

Egyértelmű alkalmazás a játékhoz és a dobok egyszerű beállításához

Az Androidos és iOS-alkalmazások segítségével kedvenc dalaid közül választhatsz. 3 oktató játékmód áll rendelkezésedre, így mindenki megtalálja a számára legideálisabbat. Az AeroBand tanuló-, szórakoztató- és egyéb módokat tartalmaz, hogy teljes mértékben kielégítse a tanulási és játékigényeket. Az alkalmazásban megváltoztathatod a dobok elrendezését és egyéb beállításokat is végezhetsz. Az AeroBand PocketDrum 2 PLUS elektronikus dobok Bluetooth-on keresztül csatlakoznak az intelligens eszközhöz,így az alkalmazás használata könnyű és kényelmes lesz.

Az elektronikus dobok új adapterrel rendelkeznek a nulla késleltetéshez

Az új adapterrel alkalmazás nélkül is élvezheted a zökkenőmentes dobolást. Az adapter vevőkészülékként szolgál az AeroBand PocketDrum 2 PLUS elektronikus dobokkal történő játékhoz, amely nullára csökkenti a késleltetést. Az adapter egy kábel segítségével közvetlenül csatlakoztatható fejhallgatóhoz vagy hangszóróhoz, pontosabban 3,5 mm-es jack/AUX- vagy MIDI-csatlakozón keresztül csatlakoztatható, és USB-C-n keresztül tölthető. Ha továbbra is szeretnéd használni az alkalmazást, az adaptert közvetlenül Bluetooth-onkeresztül is csatlakoztathatod okostelefonhoz, tablethez vagy számítógéphez.

SONG üzemmód

Dobolj kedvenc dalod ritmusára még akkor is, ha nincs tapasztalatod a dobolásban. Az alkalmazás irányít, megmutatja, hol és mikor kell ütni, és lehetővé teszi, hogy nehézség alapján válassz dalt: könnyű, közepes és nehéz. Ebben az üzemmódban bárki úgy játszhat az AeroBand PocketDrum 2 PLUS dobokon, mint egy igazi sztár.

FREE DEMO mód

A haladó dobosok és a növendékek ezt a módot a megtanult rutinok gyakorlására használják. Az amatőr dobosok vagy kezdők az AeroBand PocketDrum 2 PLUS segítségével ráérezhetnek a dobolásra, és megtanulhatják, hogyan működik a dob és hogyan kell helyesen használni.

Játék üzemmód

A játékmód lényege, hogy az alkalmazás könyvtárában található egyszerűbb dalokat tartalmazó alacsonyabb szintekről fokozatosan haladunk a bonyolultabb dalokat tartalmazó magasabb szintek felé.

Az AeroBand PocketDrum 2 PLUS dobfelszerelés elrendezési lehetőségei

Preferenciáidtól függően választhatsz hat- vagy héttagú elrendezés között, illetve klasszikus vagy kicker/foot változat közül. Az ütők különálló érzékelők, amelyeket csak az AeroBand PocketDrum 2 PLUS csomag tartalmaz. Egyszerűen rögzítsd ezeket a cipőfűződre vagy a lábadra a mellékelt gumiszalaggal. A kickdob lehetővé teszi, hogy a lábaddal irányítsd a nagy dobot és a hi-hat-ot - akárcsak egy klasszikus dobfelszerelés esetén. (A kick változathoz szükségesek ezek az érzékelők)

Az AeroBand PocketDrum 2 PLUS dobverő csomag tartalma

  • 2× PocketDrum 2 PLUS dobverő
  • 2× érzékelő / kicker
  • 1× adapter a fejhallgató és a hangszóró közvetlen csatlakoztatásához
  • 1× USB-C adatkábel
  • 2× USB-C kábel
  • 1× AUX audiokábel

Paraméterek

Összehasonlít
Ajánlott
Fiúknak és lányoknak Kész!
Típus
Okos dobverők Kész!
Elemek száma
2 Kész!
MIDI
Nem Kész!
USB
igen Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Smart Bubnovací Paličky AeroBand PocketDrum 2 PLUS - dřevo. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Smart Bubnovacie Paličky AeroBand PocketDrum 2 PLUS – drevo. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Smart Drumsticks AeroBand PocketBookBookDrum 2 PLUS - Holz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Smart Drumsticks AeroBand PocketBookBookDrum 2 PLUS - Holz.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ