ApF HU ApF HU

Kerékpározás

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák

A kerékpározás egy olyan könnyen, szinte bárki által űzhető sport, amely a fizikai erőnlét javítását és az egészséges életmódot a kikapcsolódással és a felfedezés izgalmával ötvözi. A bicaj autóval megközelíthetetlen helyekre tud elvinni, ahol gyönyörködhetsz a környező táj szépségében, miközben fittebb leszel, majd otthon megelégedve konstatálhatod a sport okosórádon vagy biciklis navigációdon a megtett kilométerek számát. De a kerékpározás ennél sokkal több is lehet.

Tovább

A kerékpározás, mint pihentető kikapcsolódás vagy éppen egy jó adag adrenalinlöket

A kerékpározás népszerűsége az utóbbi években óriásit növekedett. Nem csoda, hiszen kellemes sportolási lehetőséget és családi szórakozást kínál, de akár adrenalinlöketet is országúti kerékpárversenyek formájában. A kerékpározás népszerűségét nagyban fokozza az elektromos kerékpárok, másnéven e-bike-ok fejlődése, amelyek kibővítik a bringások lehetőségeit.

Nálunk minden megtalálható, amire a kerékpározás szerelmeseinek szüksége lehet

Függetlenül attól, hogy a kerékpározás családi időtöltés, szenvedélyes hobbi vagy professzionális tevékenység számodra, nálunk mindent megtalálsz, amire szükséged van. És könnyen lehet, hogy a szükségleteid komplexebbek, mint gondolnád, hiszen a bringa már régóta nem csak egy váz és két kerék kombinációja.

Hegyi vagy országúti kerékpározás - nálunk mindenféle bringa kapható

Ha megnézed kerékpár kínálatunkat, láthatod, hogy sokféle bicikli közül választhatsz, attól függően, hogy mire kívánod használni: országútra versenybicikli, hegyekbe mountain bike, túrákra akár cross bicikli, esetleg városi közlekedéshez városi bringa. Ha csak a városban szeretnél tekerni, akkor választhatsz összecsukható kerékpárt, amelyet könnyedén szállíthatsz akár tömegközlekedéssel is. Nálunk kiválaszthatod az igényeidnek megfelelő kerékpárt a megfelelő árkategóriában, legyen az férfi bringa, női bicikli vagy gyerek bicaj.

i

Az egyik legnépszerűbb sport a hegyi kerékpározás

Magyarországon (és számos egyéb országban) az egyik legnépszerűbb sport a hegyi kerékpározás, így nem csoda, hogy a mindenki által ismert mountain bike (MTB) az egyik legnépszerűbb bicaj. Gyorsabban megtalálod az erre a célra legalkalmasabb biciklit, ha felkeresed mountain bike vagy összteleszkópos bringa kínálatunkat.

Elektromos kerékpár, avagy kerékpározás a 21. században

Az elektromos kerékpárok teljesen új lehetőségeket kínálnak a biciklizés és túrázás területén. Többé már nem csak a saját erőnléted és képességeid alapján kell kiválasztanod az útvonalat. Az elektromos bicikli messzebbre és magasabb helyekre visz, mint a hagyományos kerékpár, amelynél csak a saját erődre és állóképességedre számíthatsz.

Hagyományos bicaj
Hagyományos kerékpár

Elektromos mountain bike
Elektromos kerékpár

Futóbicikli - a bringázás legkisebb rajongóinak

Gyermeked egy futóbicikli nyergében ülve nagyon jól fog szórakozni, miközben megtanulja megtartani az egyensúlyát. És ki tudja, lehet, hogy hamarosan eggyel több kerékpárrajongó lesz a családban.

Kerékpáros sisak gyerek, felnőtt, szabadidős, freestyle és profi kerékpárosok részére

A sisak használata ugyan csak akkor kötelező Magyarországon, ha lakott területen kívül 40 km/h óra feletti sebességgel kerékpározol, de ha a kerékpározás nagy szerelmed, és sokat bicajozol változatos helyszíneken és terepen, akkor a kerékpáros sisak nélkülözhetetlen. Még ha kevésbé lelkes kerékpáros is vagy, a biciklis sisak viselése akkor is ajánlott a saját biztonságod érdekében. Kínálatunkban különböző kialakítású és méretű sisakokat találsz.

Kerékpáros cipő - hatékonyabb pedálozás

Ha szeretnéd kényelmesebbé és hatékonyabbá tenni a kerékpáron töltött időt, érdemes meggondolni egy kerékpáros cipő beszerzését. A biciklis cipő könnyű, aerodinamikus, és jobban tapad a pedálhoz. Olyan modellek is kaphatók, amelyeket a pedálhoz lehet erősíteni, így nem csak akkor tudsz erőt kifejteni, amikor lefelé nyomod a pedált, hanem akkor is, amikor a lábad felfelé mozog a pedállal.

Kerékpáros ruházat

Habár elméletileg bármilyen ruházatban biciklire szállhatsz, ma már a kezdő kerékpárosok számára is sokféle kerékpáros ruházat rendelkezésre áll, amelyek kényelmesebbé és hatékonyabbá teszik a kerékpározás élményét. Nagyon népszerű a melegítő ruházat elsősorban azok körében, akik a bicaj használatáról télen sem mondanak le, például kerékpáros kesztyűk, lábmelegítők vagy termo aláöltözetek, de a kerékpáros mezek és nadrágok is az alapvető darabok közé tartoznak, ha szeretnél kényelmesebb, ellenállóbb és jól lélegző anyagból készült ruházatot viselni biciklizés közben.

Kerékpározás sötétben és éjszaka - ne feledkezz meg a lámpákról és a villogókról

A bicaj használatát nem feltétlenül kell csak nappalra korlátozni. Nekivághatsz az útnak éjjel is és kiélvezheted az elhagyatott vidéket és ösvényeket. Ehhez persze szükséges a kerékpár lámpa is, amely megvilágítja az utat az utcai világítás nélküli területeken, ugyanakkor téged is láthatóvá tesz az elhaladó autók és egyéb járművek számára. Kínálatunkban első és hátsó lámpák, villogók, fényvisszaverők és fejlámpák is találhatók.

Kerékpározáskor mindig viselj szemüveget és egyéb védőfelszerelést

Biciklizéskor, nemcsak a kényelem, hanem a biztonság is fontos. Védd szemedet a tűző napfénytől, bogaraktól és portól kerékpáros szemüveg segítségével, bukás vagy ütközés esetén pedig nagyon jó szolgálatot tehet a kerékpáros védőfelszerelés, például a könyök- vagy térdvédő.

i

A profi kerékpározás nem csak szórakozás

A profi freestyle, országúti vagy pályakerékpározás nem veszélytelen sport. Egy szerencsétlen bukfenc vagy egy ütközés az élbolyban komolyan veszélyeztetheti a kerékpárosok testi épségét, ezért a professzionális biciklis védőfelszerelésen semmiképpen sem érdemes takarékoskodni.

Kerékpár utánfutók

Ha teher szállítását tervezed a bringa segítségével, esetleg távoli helyekre szeretnél eljutni, vagy csak kisgyermekedet szeretnéd elvinni egy kirándulásra, hasznos lehet a kerékpár utánfutó. Könnyen felcsatolható a kerékpárra, és máris indulhatsz.

Kerékpár kiegészítők - mi egyéb jöhet jól?

Hogy mire lehet még szükséged? Kerékpár kiegészítők kínálatunkban kosarak, biciklis táskák, visszapillantó tükrök, csengők, kulacstartók, gyerekülések és sárvédők is kaphatók. Az sem árt, ha vészhelyzet esetére mindig magadnál tartasz néhány csere alkatrészt. Soha nem tudhatod, mikor kapsz defektet, és szükséges lehet egy tartalék gumibelső.

Szezonon kívül - a bringa tárolása és karbantartása

Télen a kerékpározás a legtöbb ember számára tabu téma, hiszen jégen járni is alig lehet, nemhogy kerékpározni. Viszont nem csak a téli időszakban ideálisak a bicaj könnyű tárolására és karbantartására a kerékpár állványok. A karbantartáshoz szintén elengedhetetlenek a kerékpár kenőanyagok és tisztítószerek.

Kerékpáros szerszámok

Még ha nem is vagy az a típus, aki egymaga elvégzi a bringa teljes szerelését vagy karbantartását, számos apró feladatot szinte bárki meg tud otthon oldani - feltéve, ha megfelelő szerszámaid vannak hozzá. Kerékpáros szerszámok kínálatunkban imbusz kulcsokat, tisztítókat és keféket, küllőkulcsokat, vagy akár szerszámkészleteket is találsz.

i

A kerékpározás szerelmese vagy és szeretnél pénzt megtakarítani?

Ha még csak most kezded a kerékpározást, vagy már épp eleget fektettél a kerékpárodba és szeretnéd némileg csökkenteni a további költségeket, nézd meg használt kerékpáros termékeink kínálatát, ahol jelentős kedvezménnyel találhatod meg a neked szükséges cuccokat, legyen az bicaj, sisak, lámpa vagy bármilyen más kellék.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
ROMET JOLENE 6.0 white Raktáron változat szerint
Mountain bike - női gyerek, kerék átmérője 26", szabadidős kerékpár, alumínium váz, Shimano Tourney RD-TY300D hátsó váltó 21 sebességfokozattal, rugós villa, 170–180 cm magasságú kerékpárosoknak, V-brake fék, gumi külső szélessége 53,34 mm, pedálok a csomagban, teherbírása 90 kg, tömege 14,6 kg
115 590 Ft

2.
Sava Grus 2.0 Raktáron változat szerint
Gravel kerékpár - gravel, 28"/700C és 700C, férfi/női, rugózás nélküli, szabadidős kerékpár, karbon váz, 510 mm vázmagassággal, kis tömeg, pedálok a csomagban és tárcsafékekkel, kerékpározó max. súlya: 110 kg, 2023-es modellév
479 790 Ft

3.
ROMET TOM 12 Szállításra kész > 5 db
Gyerek kerékpár - váz mérete S, városi, kerék átmérője 12", ajánlott 2 éves kortól, rugózás nélküli, szabadidős, váz anyaga acél, váz magassága 195 mm, tömege 9 kg, pedálok a csomagban és oldalkerék, terhelhetősége 20 kg
63 790 Ft

Még több
4 282 termék
1,0
Thinkrider X5-2
Spinning bicikli - 24"/650c/700c kerekekhez, MTB 24"/26"/27.5"/29, a Shimano 8/9/10/11s vagy 12s XDR kazettatesttel kompatibilis, rögzítés a hátsó kerék helyén, felvett teljesítmény 2500 W, a PowerFun, Zwift, TrainerRoad, Onelap, PerfPro vagy ERCVideo alkalmazásokkal kompatibilis, BLE, ANT+ vagy FE-C kapcsolat, Garmin és Bryton kerékpáros számítógép támogatás, tömege 25 kg
207 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTthr016
SP Connect Bike Bundle II iPhone 14 Pro
Telefontartó - kerékpárra, mechanikus, rögzítés kormányra, pozicionálható
27 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OGCPca29
5,0
Oakley Sutro OO9406-99 Matte White / Clear Photochromic
Kerékpáros szemüveg - MTB kerékpárhoz, férfi, világos, világos üveg, fényáteresztő képesség S2, lencsék anyaga üveg, csúszásgátló szárak, keretes konstrukció, fehér színű keret, UV400 UV védelem
58 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPToak253
4,9
OAKLEY Sutro Mtt Blk/PRIZM Road Jade OO9406-52
Kerékpáros szemüveg - MTB kerékpárhoz, férfi, lila és zöld üveg, fényáteresztő képesség S3, fekete és zöld színű keret, UV400 UV védelem
Leárazás -6 %
47 990 Ft 50 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: sptoak225
5,0
ROMET TOM 12
Gyerek kerékpár - váz mérete S, városi, kerék átmérője 12", ajánlott 2 éves kortól, rugózás nélküli, szabadidős, váz anyaga acél, váz magassága 195 mm, tömege 9 kg, pedálok a csomagban és oldalkerék, terhelhetősége 20 kg
63 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTro1118
4,9 84×
Garmin Varia RTL 515
Kerékpár lámpa - hátsó, villogó, nyeregre, 65 lm fényáram, 140 m fénytáv, 1000 m láthatóság, tölthető akkumulátor, max. akkumulátor üzemidő 16 óra, IPx7 védettségi fok, fekete kivitel
69 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTvari004
4,1 45×
One Pilot 16.0 ATS
Kerékpáros computer - vezeték nélküli, hőmérő, autostart és autostop funkció, átlagsebesség mérés, aktuális sebesség mérése, teljes menetidő mérése, vízálló, óra, LED háttérvilágítású kijelző, USB kapcsolat, 2,52" kijelző, tömege 30 g
6 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTone109
4,8 35×
Moon Nebula első
Kerékpár lámpa - első, kormányra, 400 lm fényáram, tölthető akkumulátor, max. akkumulátor üzemidő 23 óra, IPX4 védettségi fok, ezüst kivitel
9 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SptMoon006
4,9 14×
Fali kerékpártartó
Kerékpár tartó - kerékpárok tárolására vagy bemutatására, vázra szerelhető, 1-2 kerékpár tárolására alkalmas, minden típusú kerékpárhoz, könnyű fel- és leszerelés, anyaga acél, gumírozott, teherbírása 30 kg, tömege 14 kg, méretek: 47 × 39 × 25,5 cm
7 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTrat072
4,1 71×
AlzaPower Bike Holder FCP100 fekete
Telefontartó - kerékpárhoz vagy motorkerékpárhoz, minden típusú telefonhoz, a telefon rögzítése szilikon ütéscsillapító hurokkal, feszítő mechanizmus
Szuper ár
3 630 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWPH0500
4,4 26×
Moon Nova 100 Plus + Pulsar
Kerékpár lámpa - első és hátsó, kormányra és nyeregre, 100 lm fényáram, 3 AA elem 3 AAA elem, max. akkumulátor üzemidő 115 óra, IPX4 védettségi fok, fekete és piros kivitel
5 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SptMoon016b
4,7 11×
RATIKON STIFF összecsukható 80 cm, 6 rész, fekete
Kerékpár zár - összecsukható, hajtogatható, kulcsos zárás, hosszúság 80 cm, váztartóval, alkalmas elektromos kerékpárokhoz, elhelyezése vázra, 2 kulcs, váztartó a csomag része
Szuper ár
12 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTrat043
ChoeTech Bicycle adjustable Stand for mobile black - Telefontartó
Típusok
4,8 15×
ChoeTech Bicycle adjustable Stand for mobile black
Telefontartó - motorra és kerékpárra, mechanikus, rögzítés kormányra
6 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CHOTEw5
4,5 52×
FIXED Bikee ALU Resistant fekete
Telefontartó - motorra és kerékpárra, mechanikus
Szuper ár
5 890 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PP938a2
4,3 20×
One Cube 12.0 ATS
Kerékpáros computer - vezeték nélküli, hőmérő, autostart és autostop funkció, átlagsebesség mérés, aktuális sebesség mérése, teljes menetidő mérése, vízálló, óra, LED háttérvilágítású kijelző, 2,36" kijelző, tömege 32 g
7 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTone111
4,1 81×
FIXED Bikee 2 levehető fekete
Telefontartó - motorra és kerékpárra, mechanikus, rögzítés kormányra, pozicionálható, mobil szélessége 6 - 8,5 cm és magassága 13 - 17 cm
7 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PP555a18
Evo Mini Cruiser Pink - Gyerekroller
Típusok
4,4
Evo Mini Cruiser Pink
Gyerekroller - 2 éves kortól, háromkerekű, 20 kg teherbírás, kormány magassága: 62 cm - 72 cm, tömege: 1,9 kg, műanyag váz
15 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTevo01
4,6 44×
Swissten kerékpáros telfefontartó BC2
Telefontartó - kerékpárra, mechanikus, rögzítés kormányra, pozicionálható
4 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SWISSi39
4,8
Giyo Shock Pump
Pumpa - kerékpárvillára, szelep típusa AV (autószelep), 20,7 bar maximális nyomás, hossza 410 mm, tömege 130 g
8 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTgiyo18
10 290 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SWISSi35
4,8 14×
Garmin Edge 830
GPS navigáció - kerékpárhoz, 2,6"-es kijelző, 3D-s épületek, kadencia mérése, magasságmérő, hőmérő, útmegjegyzés, teljes idő, aktuális vezetési idő, megtett távolság, mozgásérzékelő, tréningnapló, átlagsebesség, aktuális sebesség, pulzusszám mérő és kalóriaszámítás, vízálló, IMG térképformátum, 20 óra akkumulátor üzemidő, Android és iOS kompatibilis, Bluetooth, WiFi, ANT+ és USB kompatibilis, kábel és tartó a csomag része, tok színe fekete, mérete 82 × 50 × 20 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 78 g
129 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUGedg830
4,2 37×
FIXED Bikee ALU 2 forgófejjel - fekete
Telefontartó - motorra és kerékpárra, mechanikus, rögzítés kormányra
7 290 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PP555a27
4,6 38×
Richter cseh RR.732.6x900.CRN LAKAT
Kerékpár zár - láncos, zárás kóddal, hosszúság 900 mm, textil bevonat, tömege 750 g
4 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RICH261
4,8 46×
Force Hobby pumpa nyomásmérővel, fekete
Pumpa - műhelybe, szelep típusa DV (hagyományos), FV/SV (szingó) és AV (autószelep), 11 bar maximális nyomás, hossza 600 mm, tömege 895 g
11 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HRAa2571

Kerékpározás

sportMondopoint: Hogyan válasszunk cipőméretet A Mondopoint a láb leghosszabb méretét jelzi. Segítségével ellenőrizhetjük, hogy a cipő megfelelően fog-e illeszkedni a lábunkra. Cikkünkben tanácsokat adunk a méréssel kapcsolatban.
Tanácsot adunk a megfelelő elektromos kerékpár kiválasztásához. Segítünk eligazodni több olyan kulcsfontosságú szempont között, amelyek fontosak a megfelelő választáshoz. Az e-bike-ot városi közlekedésre és nagyobb kihívást jelentő terepen egyaránt használhatod. Az...
A kerékpározás méltán az egyik legkedveltebb módja a nyári hónapok eltöltésének. Cikkünkben 6 tippet adunk izgalmas magyarországi kerékpártúrákra, de azt is megtudhatod, hogyan készítsd fel a kerékpárodat a nyárra, és hogy idén miért ne hagyd az utolsó pillanatra a...
utazásMagyarország csodái – Fedezd fel hazánk kincseit Magyarország nyáron rengeteg látnivalót kínál. Nem muszáj hosszú órákat reptereken várakoznod, nem szükséges egész napokat a volán mögött izzadnod. Hazánk csodái maximum néhány órás autóút vagy vonatozás árán a lábaid előtt hevernek. Áttekintésünkben az egyes régiók...
További cikkek

Kerékpározás

A Kerékpározás kategóriában összesen 4281 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó kerékpározás Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább kerékpározás A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb kerékpározás A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: kerékpározás vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ