Shop roku Shop roku

Okosórák (smart watch)

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márka/modell
Rendeltetés
Női
(115)
Férfi
(35)
Uniszex
(602)
Gyerek
(41)
Idősebb korosztály számára készült
(9)
Operációs rendszer kompatibilitás
Android
(620)
IOS
(788)
Android GMS-el
(80)
Windows
(12)
Számlap alakja
Kerek
(474)
Szögletes
(397)
Ovális
(5)
Óratok mérete
3,8 mm
51 mm
-
Tok színe
Fekete
(314)
Ezüst
(165)
Szürke
(113)
Arany
(58)
Fehér
(31)
Rózsaarany
(33)
Bézs
(47)
Rózsaszín
(40)
Kék
(23)
Zöld
(21)
Lila
(4)
Barna
(7)
Piros
(11)
Narancssárga
(2)
Sárga
(2)
Vezeték nélküli technológiák
NFC
(286)
Bluetooth
(840)
LTE
(120)
WiFi
(365)
5G
(12)
ANT+
(132)
GPS
(590)
NFC fizetési típus
Google Pay
(64)
Garmin Pay
(107)
Apple Pay
(167)
Fitbit Pay
(1)
Mi Pay
(2)
Zepp Pay
(5)
Sporttevékenységek
Futás
(810)
Kerékpározás
(787)
Séta
(782)
Jóga
(714)
Fitnesz
(678)
Sportteljesítmény funkció
Szíj színe
Fekete
(337)
Fehér
(94)
Arany
(16)
Bézs
(27)
Rózsaszín
(76)
Ezüst
(48)
Rózsaarany
(12)
Szürke
(74)
Kék
(71)
Narancssárga
(7)
Zöld
(30)
Sárga
(5)
Barna
(24)
Lila
(7)
Piros
(15)
Khaki
(1)
Bordó
(2)
Többszínű
(1)
Szíj anyaga
Szilikon
(602)
Nejlon
(60)
Bőr
(40)
Műanyag
(39)
Egyéb fémek
(28)
Az okosóra az okostelefon meghosszabbítása. Megjeleníti az értesítéseket, lehetővé teszi a naptár kezelését, a zene vezérlését, sőt egyes okosóra modellekkel még hívásokat is kezdeményezhetsz és szöveges üzeneteket küldhetsz csatlakoztatott telefon nélkül. Melyek a legjobb okosórák és mire figyeljünk választáskor? Olvass tovább. Tovább

Okosóra – A legfontosabb funkciók és tulajdonságok

Az okosórák joggal tartoznak a legnépszerűbb okostelefon-kiegészítők közé. Számos olyan funkciót és funkciót kínálnak, amelyek élvezetesebbé és hatékonyabbű teszik a telefon használatát. Nézzük, milyen funkciókkal büszkélkedhetnek az okosórák, és mire számíthatsz, ha beszerzel egyet.

  • Hands free használat - Ha első okosórádat vásárolod, meg fogsz lepődni, mennyi mindent intézhetsz el anélkül, hogy a telefonodat megérintenéd.
  • Gyors reakció - Értesítések, e-mailek, üzenetek, nem fogadott hívások. Mindez a csuklódon, könnyen átlátható formában.
  • Elegáns kiegészítő - Az okosóra nemcsak egy intelligens óra vagy okostelefon tartozék, hanem öltözéked és személyiséged stílusos kiegészítője is.
  • Egészséges életmód - Az okosóra kiválóan alkalmas az alvás, a testmozgás vagy más tevékenységek nyomon követésére.
  • Hosszú akkumulátor üzemidő - Sokkal hosszabb, mint az okostelefonok esetében. Az okosóra akár több napig is hűségesen szolgál töltés nélkül.
smart watch
Az okosórák számos más funkcióval is rendelkeznek, például pulzusmérő, magasságmérő és NFC. A GPS-szel ellátott okosóra nagyszerű választás helymeghatározáshoz vagy navigációhoz.

Hogyan csatlakozik az okosóra a telefonhoz?

Az okosóra vezeték nélküli Bluetooth technológiát használ az okostelefonhoz való csatlakozáshoz. Ennek köszönhetően stabil kapcsolatot biztosít, akár zsebben, akár táskában vagy hátizsákban, akár sátorban vagy éppen az íróasztalon tartod a telefont.

Okos karóra Bluetooth kapcsolattal – Nyugodtan hagyd a telefont zsebben

A Bluetooth kapcsolatnak köszönhetően az okosórák számtalan funkciót kínálnak a telefon csatlakoztatása nélkül. Nézzük, mi mindent tudsz elintézni a csuklódról.

  1. Értesítések a beérkező üzenetekről, e-mailekről, naptári emlékeztetőkről, stb.
  2. Hívások okosóra segítségével? A beépített hangszórónak és mikrofonnak köszönhetően ez nem probléma.
  3. Egyszerű zenevezérlés. Egyes okosórák még saját memóriából történő lejátszást is kínálnak.
  4. A navigáció nagyon egyszerű az okosórával. Az útvonal közvetlenül az óra számlapján jelenik meg.
  5. Ébresztőóra a csuklódon? Gyorsan hozzá fogsz szokni. Gyengéd rezgésekre vagy hangos riasztásra is ébredhetsz.
  6. Kommunikáció olyan népszerű alkalmazásokon keresztül, mint a Facebook Messenger, a WhatsApp, a Viber, stb.

i

Az operációs rendszernek köszönhetően okos az okosóra

Az operációs rendszereknek köszönhető, hogy az okosóra valóban intelligens óra és nem csak egy csinos kiegészítő. A Wear OS, a Tizen vagy a watchOS számos különféle funkciót kínál - nézzük az okosórákat OS szerint.

Okosóra és okostelefon kombó

Egyre jellemzőbb, hogy a vezető telefon gyártók színben, dizájnban hasonló okosórákat is piacra dobnak. Ennek legfőbb előnye a tökéletes kompatibilitás és az alkalmazások hibátlan kezelése. A Samsung, Huawei vagy Apple ökoszisztémájában egyre nagyobb területet követelnek maguknak a viselhető okoseszközök.

Samsung okosóra szett
Samsung Galaxy Note szett okosórával

Smart watch – Típusok

Az okosórák (smart watch, intelligens óra, okos karóra) többféle változatban kaphatók. A leggyakoribb és legalapvetőbb felosztás a férfi vagy női smart órák.


Férfi okosórák

A férfi okosórák a nagyobb férfi csuklóhoz igazodnak, ezért általában robusztusabbak és nehezebbek. Gyakran nagyobb a számlapjuk is. A színeket illetően a férfi okosórák inkább az elegáns és nem feltűnő színekre támaszkodnak.

Női okosórák

A női okosórák általában kisebbek és könnyebbek, mint a férfi okosóra modellek, és széles színválasztékban kaphatók.

A gyerek okosórák számos biztonsági funkcióval rendelkeznek, például helymeghatározással, hívásfogadással, vagy figyelmeztető funkcióval egy meghatározott terület elhagyásakor.

Hibrid órák

Az elegáns smart órák érdekes csoportját alkotják a hibrid órák, amely analóg órakijelzés mellett nyújtanak okos funkciókat. A smart watch kijelzőjén általában megjelenik az analóg óra képe, mutatókkal, az óraszíj bőr vagy fém. Az ilyen hibrid órákat viselheted színházban, társaságban, a munkahelyen vagy akár egy elegáns vacsorán is. Ránézésre nem is gondolnánk, hogy némelyikük akár EKG mérésre is alkalmas lehet, vagy sportfunkciókkal rendelkezik.

Hibrid okosóra
Hibrid okosórák

Sport smart watch

A sport smart watch vagy sport okosóra a sportra és a szabadtéri tevékenységekre összpontosít, így többnyire nagyobb por-, víz- és ütésállóság jellemzi őket. Általában fel vannak szerelve pulzusszám- vagy alvásfigyelő funkciókkal is, és lehetővé teszik a mellkaspánt csatlakoztatását. A lépésszámlálóval ellátott órák tökéletesen nyomon követik az aktivitásodat.

Mit kínálnak a fitnesz karkötők?

Az okos karkötő vagy aktivitásmérő nagyszerű partner mindenféle tevékenységhez. Ha az aktivitáskövetés a legfontosabb, és nincs igényed az okosórák egyéb funkcióira, válassz fitness karkötőt.

i

A sport okosórák kiválasztásakor hasznos, ha sportfunkciók szerint választasz.

Elegáns intelligens óra

Az elegáns intelligens óra stílusos kialakítást és eleganciát kínál. A kijelzőn általában egy elegáns számlap látható, a szíj pedig általában bőrből vagy fémből készül. Egy ilyen óra alkalmas társaságba, munkába, találkozókra vagy vacsorameghívásokra is.

Szeretnéd, hogy az okosórád teljesen lokalizált legyen? Válassz okosórát magyar menüvel.

Health Watch - egészségügyi okosóra

Az egészségügyi okosóra olyan okosóra, amelynek célja az egészségügyi mutatók nyomon követése. Az ilyen okosórák mérik a vérnyomást, az EKG-t, a pulzusszámot, de számolhatják a kalóriákat, a lépéseket vagy akár az alvást is figyelhetik.

Vérnyomásmérő okosóra

Biztos, hogy nem kapunk olyan pontos adatokat, mint egy profi Omron vérnyomásmérő esetében, de alkalmi mérésekhez, vagy hosszabb időtartamú analízisek készítésére a vérnyomásmérő okosórák tökéletesen megfelelnek. Mindig kéznél vannak, és mivel elsősorban sportórákra jellemző a vérnyomásmérés funkció, nagyon pontos teljesítmény figyelésre is képesek.

SIM kártyás okosóra

Nem csak a gyerekek, de idősek számára is hasznos lehet, ha az okosóra rendelkezik SIM kártya foglalattal. Kisebb baleset esetén a telefon nélkül is lehet segítséget kérni vagy ellenőrizni bizonyos életfunkciókat (vérnyomás, pulzusszám). A SIM kártyás okosóra számos további lehetőséget is rejt magában. Mobilinternet mellett elérhetővé válnak az online térképek és az okosóra képes helyettesíteni az okostelefont.

SIM kártyás okosóra
SIM kártyás okosóra

Okosóra NFC technológiával

Ma a bankkártyákat egyre inkább kezdik felváltani NFC okosórák. Az érintésmentes fizetési technológia minden okostelefon operációs rendszerrel kompatibilis, így fizethetsz a Google Pay, Apple Pay vagy Samsung Pay segítségével is. Maga a folyamat nagyon egyszerű, elég az okosórát a terminál közelébe helyezni, és kész!

i

Nem tudsz dönteni? Tanácsot adunk

Még mindig nem tudod, milyen okosórát válassz? Megróbálhatsz választani forma (kerek/négyzet) szerint, a telefonod operációs rendszerével való kompatibilitás szerint, vagy akár szín szerint.


Kerek okosóra
Kerek számlapú okosóra

Négyzetalakú smart watch
Négyzet alakú intelligens óra

Válassz okosórát kedvenc gyártódtól

Van kedvence márkád? Nézzük a legnépszerűbb márkákat.

Elegancia és stílus az Apple Watch formájában

Az Apple Watch az Apple iPhone-tulajdonosok számára egy különleges kategóriát jelent. Az időtlen dizájnt rengeteg hasznos funkció egészíti ki testreszabási lehetőségek széles skálájával, amelyek garantáltan megkönnyítik és élvezetesebbé teszik az életedet.

  • Az AppStore nagyszerű alkalmazásokat kínál az okosórákhoz
  • Az Apple Health-el való integráció elérhető közelségbe hozza az egészséges életmódot.
  • Elegáns kialakítás, amelyet egyedi és könnyen cserélhető pántok széles választéka egészít ki.

Garmin okosóra sportolóknak

A Garmin okosórák a sport és a szabadidő professzionális kiegészítői. A kínálatban találsz elegáns órákat lépésszámlálóval, de más, egyéb sporttevékenységekhez tökéletesen igazodó modelleket is.

  • A kiváló akkumulátor-üzemidőnek köszönhetően nem kell aggódnod amiatt, hogy a Garmin sportóra napközben lemerül.
  • A Garmin okosórák fokozott ellenállóságot kínálnak a mechanikai sérülésekkel szemben, és vízállóak.
  • Az aktivitási adatok pontos mérése tökéletes átláthatóságot és nagyobb hatékonyságot biztosít.

Samsung okosóra - Csúcsminőségű funkciók és időtlen dizájn

A Samsung okosórák a hagyományos kerek megjelenésre támaszkodnak, ahogyan azt a hagyományos órákról ismerjük. A kínálat igazán széles, sportos modelleket és elegáns modelleket egyaránt találsz, amelyek nem csak a szebbik nem csuklójára alkalmasak.

  • A saját ízlésednek megfelelő dizájnt választhatod. Futáshoz vagy üzleti megbeszéléshez.
  • Nem csak a Samsung telefonok tulajdonosai számára alkalmasak.
  • Az aktív életmódhoz sportfunkciók széles választéka is rendelkezésre áll.

Xiaomi okosóra - Egyedülálló ár/teljesítmény arány

A Xiaomi okosórák tényleg mindenki számára kínálnak valami érdekeset. A kínálat nagyon változatos, ugyanakkor évről évre bővül. Ha minőségi és olcsó okosórát keresel, akkor a legjobb helyen jársz.

  • A megfizethetőség tagadhatatlan előny. Olcsó, de minőségi okosórák.
  • A precíz és vízálló kialakítás lehetővé teszi a Xiaomi okosórák használatát még kedvezőtlen körülmények között is.
  • Fitness funkciók sokasága segít céljaid elérésében a sport minden területén.

Szintén a népszerű lista elején foglalnak helyet a Huawei okosórák és az Amazfit smart órák.

Szerezz be minőségi tartozékokat az okosórádhoz

Az okosóra kiegészítők között csere töltőkábeleket, üvegfóliákat, védőfóliákat, mellkaspántokat és sok más kiegészítőt találhatsz minden típusú órához. A smart watch szíjak széles választékának köszönhetően okosórád stílusát könnyedén öltözékedhez és az adott alkalomhoz igazíthatod.

Okosóra ár

A rengeteg különféle felhasználási terület, lehetséges funkció és kialakítás mialatt az okosórák ára is rendkívül tág határok között mozog. A különböző egészségügyi funkciók, magasabb szintű védelmi fokozat vagy a telefonálás lehetősége a drágább okosórák jellemzője, de ma már egy olcsó smart watch is rendelkezik GPS modullal vagy alap szintű vízállósággal.

Okosóra ár – a legolcsóbbak

Az okosórák ár szerinti rangsorának elején a gyerek okosórák és a third-party okos órák darabjai vannak. Ezek egyfajta átmenetet képeznek az okos karkötők és komolyabb smart órák között. Könnyűek, külső kialakításuk nem túl masszív és az üzemidő terén sem várhatunk tőlük csodákat. Azonban áruk rendkívül baráti, 10 000 Ft körül is tudunk már egy okosórára szert tenni.

Okosóra ár – a legdrágábbak

Elektronika terén ritka az a kategória, ahol a legdrágábbak között nem Apple termékek vannak az első helyen. Az okosóra kínálat pedig ilyen, árban az Apple Watch előtt helyezkednek el a Garmin Fenix órák és a Garmin további prémium outdoor modelljei, mint például a Tactix. Ezeknek hála az okosórák ára elérheti a 350 000 Ft-ot is. A legdrágább okos órák között továbbá találunk prémium Polar futóórákat is, vagy mellkaspántokkal szerelt Garmin Forerunner csúcsmodelleket.

i

Valóban olcsó okosórát keresel? Használt okosórák kínálatunkban talán épp a neked leginkább tetsző modellt találod meg kivételesen kedvező áron. Ha pedig szívesen támaszkodsz más felhasználók véleményére a választás során, akkor okosóra vélemények oldalunkon megtalálod azokat az okosórákat, melyeket legmagasabban értékeltek vásárlóink.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Okosóra - uniszex, iOS kompatibilis, 1,9" OLED kijelző, NFC fizetés Apple Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 18 óra
-15 %
199 990 Ft
169 990 Ft

2.
Huawei Watch GT 3 46mm Active Black Szállításra kész 4 db
Okosóra - férfi, Android és iOS kompatibilis, 1,43" AMOLED kijelző, Bluetooth, GPS, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 336 óra, magyar nyelvű vezérlés
98 590 Ft

3.
Huawei Watch GT 3 42mm Elegant White Szállításra kész > 5 db
Okosóra - női, Android és iOS kompatibilis, 1,32" AMOLED kijelző, Bluetooth, GPS, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, max. akkumulátor üzemidő 168 óra, magyar nyelvű vezérlés
86 990 Ft

Még több
880 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
WowME Kids Play Black/Green - Okosóra
Típusok
4,0 64×
WowME Kids Play Black/Green
Okosóra - gyerek, Android és iOS kompatibilis, 1,4" TFT kijelző, Bluetooth, lépésszámláló, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, IP68 vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 360 óra, magyar nyelvű vezérlés
Szuper ár
12 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: wowmde19l1
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,8 109×
Huawei Watch GT 3 42mm Elegant White
Okosóra - női, Android és iOS kompatibilis, 1,32" AMOLED kijelző, Bluetooth, GPS, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, max. akkumulátor üzemidő 168 óra, magyar nyelvű vezérlés
86 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUWGT32a
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,9 67×
Apple Watch Series 9 45mm - éjfekete alumínium tok, éjfekete sportpánt
Okosóra - uniszex, iOS kompatibilis, 1,9" OLED kijelző, NFC fizetés Apple Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 18 óra
Leárazás -15 %
169 990 Ft 199 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA090a45n4
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
Garmin Fenix 7 Pro Solar - szürke, fekete szilikon szíjjal - Okosóra
Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,7 35×
Garmin Fenix 7 Pro Solar - szürke, fekete szilikon szíjjal
Okosóra - uniszex, Android és iOS kompatibilis, 1,3" transzflektív MIP kijelző, NFC fizetés Garmin Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 100 m (10 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 528 óra, magyar nyelvű vezérlés
Leárazás -3 %
299 990 Ft 309 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HPfenix7prob1
Samsung Galaxy Watch 6 40mm - bézs - Okosóra Típusok
5,0
Samsung Galaxy Watch 6 40mm - bézs
Okosóra - uniszex, Android kompatibilis, 1,31" AMOLED kijelző, NFC fizetés Google Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, vérnyomás, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 40 óra, magyar nyelvű vezérlés
99 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUSaGW06a4
4,9 67×
Apple Watch Series 9 45mm - éjfekete alumínium tok, éjfekete sportszíj, S / M
Okosóra - uniszex, iOS kompatibilis, 1,9" OLED kijelző, NFC fizetés Apple Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 18 óra
Leárazás -17 %
169 990 Ft 204 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA090a45n2
Google Pixel Watch 2 Silver/Bay - Okosóra
Típusok
5,0
Google Pixel Watch 2 Silver/Bay
Okosóra - uniszex, Android kompatibilis, 1,61" AMOLED kijelző, NFC fizetés Google Pay alkalmazással, Bluetooth, WiFi, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, 50 m (5 ATM) vízállóság
143 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GPXW2a4
4,8 28×
Apple Watch Series 9 45mm Cellular - éjfekete alumínium tok, éjfekete sport szíj
Okosóra - uniszex, iOS kompatibilis, 1,9" OLED kijelző, NFC fizetés Apple Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, LTE, lépésszámláló, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 18 óra
Leárazás -4 %
244 990 Ft 254 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA090a45c3
Xiaomi Redmi Watch 3 Active fekete - Okosóra
Típusok
4,6 176×
Xiaomi Redmi Watch 3 Active fekete
Okosóra - uniszex, Android és iOS kompatibilis, 1,83" LCD kijelző, Bluetooth, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, max. akkumulátor üzemidő 288 óra
Szuper ár
16 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XIredW3d
Garmin Forerunner 965 fekete-szürke - Okosóra
Típusok
5,0
Garmin Forerunner 965 fekete-szürke
Okosóra - uniszex, Android és iOS kompatibilis AMOLED kijelző, NFC fizetés Garmin Pay alkalmazással, Bluetooth, pulzusszám mérés, max. akkumulátor üzemidő 552 óra
214 490 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUPPfr965b1
4,8 39×
Apple Watch SE 44mm - éjfekete alumínium tok, éjfekete sport szíj, M/L
Okosóra - uniszex, iOS kompatibilis, 1,78" OLED kijelző, NFC fizetés Apple Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 18 óra, magyar nyelvű vezérlés
Leárazás -4 %
119 990 Ft 124 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA044se5
4,8 45×
Apple Watch SE 40mm - éjfekete alumínium tok, éjfekete sportpánt
Okosóra - uniszex, iOS kompatibilis, 1,57" OLED kijelző, NFC fizetés Apple Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 18 óra, magyar nyelvű vezérlés
104 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA040se6
4,8 45×
Apple Watch SE 40mm - csillagfény alumínium tok, csillagfény sport szíj, S/M
Okosóra - uniszex, iOS kompatibilis, 1,57" OLED kijelző, NFC fizetés Apple Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 18 óra, magyar nyelvű vezérlés
119 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA040se1
4,4
Xiaomi Smart Band 8 Graphite Black
Okoskarkötő - uniszex, AMOLED kijelző, érintőkijelző, telefonálás az óráról a párosított telefonon keresztül (Bluetooth hatótávolságon belül), pulzusszám mérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, véroxigénszint mérő, mobil zenelejátszójának vezérlése és alvás / Ne zavarjanak mód, vízállóság 50 m (5 ATM), max. akkumulátor üzemidő 384 óra, egyéb fémek tok
17 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUXI7000e1
4,0
Samsung Galaxy Fit3, szürke
Okoskarkötő - uniszex, AMOLED kijelző, pulzusszám mérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, barométer, vízállóság 50 m (5 ATM), alumínium tok
24 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUSaGF03a1
4,9 54×
Apple Watch Series 9 41mm - ezüstszínű alumínium tok, télkék sportpánt, S / M
Okosóra - uniszex, iOS kompatibilis, 1,69" OLED kijelző, NFC fizetés Apple Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 18 óra
Leárazás -11 %
159 990 Ft 179 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: JA090a41n5
Amazfit Balance Midnight Black - Okosóra
Típusok
4,8 38×
Amazfit Balance Midnight Black
Okosóra - uniszex, Android és iOS kompatibilis, 1,5" AMOLED kijelző, NFC fizetés Zepp Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 1200 óra, magyar nyelvű vezérlés
88 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AMZ400c1
4,8 39×
Apple Watch SE 44mm - ezüst alumínium tok, viharkék sport szíj, M/L
Okosóra - uniszex, iOS kompatibilis, 1,78" OLED kijelző, NFC fizetés Apple Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 18 óra, magyar nyelvű vezérlés
119 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA044se8
Samsung Galaxy Watch 6 44mm - fekete - Okosóra
Típusok
4,0
Samsung Galaxy Watch 6 44mm - fekete
Okosóra - uniszex, Android kompatibilis, 1,47" AMOLED kijelző, NFC fizetés Google Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, vérnyomás, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 40 óra, magyar nyelvű vezérlés
104 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUSaGW06a1
Garmin Vívoactive 5 elefántcsont krémarany, szilikon szíjjal - Okosóra
Típusok
5,0
Garmin Vívoactive 5 elefántcsont krémarany, szilikon szíjjal
Okosóra - női, Android és iOS kompatibilis, 1,2" AMOLED kijelző, NFC fizetés Garmin Pay alkalmazással, GPS, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 264 óra
109 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUPPvact5a2
Xiaomi Watch S3 Black - Okosóra
Típusok
4,4
Xiaomi Watch S3 Black
Okosóra - uniszex, iOS és Android GMS-el kompatibilis, 1,43" AMOLED kijelző, Bluetooth, GPS, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 336 óra,
55 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XIMiwS3a1
Garmin Venu Sq 2 White/Cream Gold - Okosóra
Típusok
4,7 78×
Garmin Venu Sq 2 White/Cream Gold
Okosóra - női, Android és iOS kompatibilis, 1,41" AMOLED kijelző, NFC fizetés Garmin Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 264 óra, magyar nyelvű vezérlés
95 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PPven001b2
Huawei Watch Fit 2 Active Midnight Black - Okosóra
Típusok
4,7 107×
Huawei Watch Fit 2 Active Midnight Black
Okosóra - uniszex, Android és iOS kompatibilis, 1,74" AMOLED kijelző, Bluetooth, GPS, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 240 óra, magyar nyelvű vezérlés
52 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HU80582b1
Huawei Watch Fit 2 Classic Moon White - Okosóra
Típusok
4,7 107×
Huawei Watch Fit 2 Classic Moon White
Okosóra - uniszex, Android és iOS kompatibilis, 1,74" AMOLED kijelző, Bluetooth, GPS, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 240 óra, magyar nyelvű vezérlés
57 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HU80582b3

Okosórák (smart watch)

HonorA verseny egyre kiélezettebb. A Honor Magic6 Pro megérkezett a magyar piacra. Honor Magic6 és Honor Magic 6 Pro jogosan dicsekedhet a legjobb tulajdonságaival, hiszen az erős versenyben ők képviselik a kínai gyártót. A hatalmas és fényes kijelző, valamint a magas teljesítmény és a sok megapixeles kamerák lesznek azok, amik felkeltik a figyelmet.
Az Asus bemutatta új zászlóshajó okostelefonját, az Asus Zenfone 11 Ultra-t. Kissé rendhagyó módon nem a Zenfone 10 utódja, hanem egy új testvérmodell, nagyobb testtel, nagyobb teljesítménnyel, egyszóval mindennel, amivel egy rendes zászlóshajónak rendelkeznie kell....
A kínai Vivo bemutatta új zászlóshajóját, a Vivo X100 sorozatot, amely egy alapmodellt és egy Pro változatot tartalmaz. Minket a párosból a második, a Vivo X100 Pro fog érdekelni, mivel nálunk ez a változat kerül a polcokra. Az újdonság a MediaTek műhelyek jelenleg...
mobiltelefonokEgy feltörekvő középosztálybeli sztár? A Samsung Galaxy A55 5G prémium dizájnt és 4 nm-es chipsetet kínál A dél-koreai Samsung bemutatta legújabb képviselőjét, amellyel a középkategóriás kínálatát igyekszik erősíteni. A Samsung Galaxy A55 népszerű helyet foglal el a márka 2024-es portfóliójában. Új dizájnt kínál alumínium kerettel, 4 nm-es Samsung Exynos chipsetet és...
A mesterséges intelligenciáról egyre többet beszélnek, és nem véletlenül. A technológia egyre inkább elérhetővé válik, és életünk minden területét áthatja. Míg a ChatGPT úttörő szerepet játszik a generatív mesterséges intelligencia terén a mobileszközökben, addig a...
Korábban a telefonban lévő kamera marginális kérdésnek számított, manapság azonban gyakran a kiválasztás fő szempontja. Összeállítottunk számodra egy áttekintést, amelyben három árkategóriába rendezve találhatod a legjobb fotómobilokat, valamint néhány rövid tanácsot is...
További cikkek Összes cikk

Okosórák (smart watch)

A Okosórák (smart watch) kategóriában összesen 880 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó okosórák (smart watch) Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább okosórák (smart watch) A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb okosórák (smart watch) A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: okosórák (smart watch) vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ