AP+ nový vizuál Shop roku

SodaStream FUSE palack 1 l Prague Quadriennale

Termékkatalógus
SodaStream FUSE palack 1 l Prague Quadriennale
5 1 értékelés
Sodastream palack - újrafelhasználható palack friss szódavízhez, SodaStream szódakészítőkhöz, amelyhez a Fuse palackok alkalmasak, nem mérgező BPA-mentes műanyagból készült, a palack űrtartalma 1 l, hasznosítható űrtartalom 0,84 l, a szorosan lezárt csavaros kupak védi a szénsavmentes és szénsavas vizet fogyasztás előtt
Kód:  SODNL559 Termékszám:  FUSE 1l Pražské Quadriennale Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

SodaStream FUSE palack 1 l Prague Quadriennale Megszűnt

SodaStream FUSE palack 1 l Prague Quadriennale


SodaStream készülékedhez szükséged lenne egy csere Fuse típusú üvegre? Próbáld ki ezt az eredeti, korlátozott kiadású palackot, amelynek dizájnját a "Prágai Quadrennial 2019" művészeti találkozó alkalmával alkották meg. A csomag egy 1 literes cserepalackot tartalmaz, amely nem tartalmaz egészségre ártalmas anyagokat,  BPA-mentes, nem mérgező műanyagból készül, és újrahasznosítható. A csavaros kupak szorosan és biztonságosan zárható, és biztosítja, hogy még a szénsavas ital se szivárogjon. A SodaStream Fuse élettartama több év - a lejárati dátum mindegyik palackon megtalálható. Nem tisztítható mosogatógépben.

A Prágai Quadrennial  Sodastream Fuse csereüveg főbb jellemzői

  • A csere üveg nem mérgező, BPA-mentes műanyagból készült
  • Eredeti, korlátozott kiadású palack, amelynek dizájnját a "Prágai Quadrennial 2019" művészeti találkozó alkalmával alkották meg
  • SodaStream Fuse tartalék palack
  • Újrafelhasználásra szánták
  • Az egyes palackokon megtalálható a lejárati idő

SodaStream palackok biztonságos használata

A SodaStream palackokat úgy alakították ki, hogy ellenálljanak a szénsavas víz adagolójában uralkodó magas nyomásnak. Ennek eredményeként az anyag idővel elhasználódik, és a palackot idővel ki kell cserélni. Az egyes palackokon megtalálható a lejárati idő. A palack karbantartása egyszerű. Elegendő kézzel mosni 50 °C-nál nem melegebb csapvízben. 


Paraméterek

Palack anyaga
Műanyag Kész!
Palack típusa
Fuse Kész!
Szín
Sárga Kész!

Üveg tulajdonságai

Palack anyaga
Műanyag Kész!
Palack típusa
Fuse Kész!

Szín

Szín
Sárga Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SodaStream lahev FUSE 1l Pražské Quadriennale. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SodaStream fľaša FUSE 1 l Pražské Quadriennale. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SodaStream Flasche FUSE for PQ 1 Liter. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SodaStream Flasche FUSE for PQ 1 Liter.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ