Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

SodaStream Jet Pastel Yellow

Termékkatalógus
SodaStream Jet Pastel Yellow
3,0 1 értékelés
Sodastream - szóda és szénsavas italok előállítására, CO2 patron, palack
Kód:  EAN4147p1 Termékszám:  42001797 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

SodaStream Jet Pastel Yellow

Mentsd meg a környezet és a hát és megáll a kereskedelmi húz terjedelmes műanyag palackok. Most akkor a saját és könnyedén teszik szóda otthon ült pontosan úgy, ahogy tetszik. Hogy ízesítetlen szóda ízét? Semmi sem könnyebb, mint a legkülönfélébb ízek, hogy válasszon egy szirup és szóda ízét. SodaStreamu művelet olyan egyszerű, hogy képes kezelni gond nélkül, és a gyerekek, amely hozzájárul a teljesítése érdekében alkoholfogyasztási szokások. Ivóvíz előállítására extra őket szórakoztató lesz. SodaStream szóda készítő válik vonzóvá, hogy a hangulat, majd válassza ki egy ilyen design és szín, amely a keverék tökéletesen egyéb kiegészítők és készülékek.

Miért van ez így jó?

  • Egyszerű szénsavas italok gyártásánál
  • Működési fogantyú gyerekek
  • Sok minták és színek
  • Egy nagyszerű kiegészítője belső
  • környezetbarát
  • Szintválasztási telítettség italok
  • Szórakoztató idézi elő a gyermekek megfigyelésére ivóvíz rendszer

SodaStream egy életstílus!

Nem közömbös, hogy a bolygónk jövője? Hozzájárul az alacsonyabb a hülyeség. Hála SodaStreamu készíteni frissítő szénsavas italt a gombnyomásra 30 másodperc alatt. Nem műanyag palackok és kannák eldobható. Termelés szóda a hazai környezetben levelek akár 100-szor kisebb a környezeti hatás. SodaStream üzemelteti tisztán mechanikai elvek, így nem elem és nem használ energiát. Italok előállítására teljesen a irányba, a buborékok mennyisége, az íz, minden, ahogy tetszik. 
És minden olyan egyszerű! Naplníte přibalenou lahev studenou vodou z kohoutku, pouhým stiskem tlačítka nasytíte vodu CO2. Pak už je jen na vás, zda přimícháte sirup.

Limited Edition JET PASTEL készítő teljes egészében műanyagból készül, amely kiemelkedik az egyszerű és elegáns design. Sárga pitypang tudom pontosan illeszkedik a belső tér.

A csomag tartalma:
1 × szóda készítő
1× bombička CO2
1 x speciális nyomásálló műanyag palack

Paraméterek

Szín
Sárga Kész!

Szín

Szín
Sárga Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SodaStream Jet Pastel Yellow Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SodaStream Jet Pastel Yellow. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SodaStream Jet Pastel Yellow. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SodaStream Jet Pastellgelb.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ