Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

SodaStream Jet pasztell zöld

Termékkatalógus
SodaStream Jet pasztell zöld
4,6 5 értékelés
Sodastream -szóda és szénsavas italok előállítására, CO2 patron, palack
Kód:  EAN4147p3 Termékszám:  42001799 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

SodaStream Jet pasztell zöld

Óvd a környezetet és a hátadat! Ints búcsút a boltokban kapható, nagyméretű műanyag palackok cipelésének. Mostantól könnyedén elkészítheted saját szódádat otthon, pontosan úgy, ahogy Te szereted. Nem szereted az ízesítetlen, natúr szóda ízt? Válassz a temérdek szóda ízesítés és szirup közül, hogy megtaláld kedvenc ízeidet. A SodaStream működése rendkívül egyszerű, így mindenféle nehézség nélkül használhatod, vagy használhatják gyermekeid - elősegítve továbbá egészséges italfogyasztási szokásaikat. Az italok előállítása rendkívül szórakoztató! A SodaStream szódakészítő a konyhai dekorációd újabb eleme lehet. Válassz egy olyan dizájnt és színt amely tökéletesen illeszkedik más háztartási berendézeidhez, és konyháddal tökéletes harmóniát alkot.

Miért olyan nagyszerű?

  • Készíts szénsavas italokat egyszerűen
  • Gyermekek is könnyedén használhatják
  • Rengeteg elérhető színkivitel és dizájn
  • Otthonod stílusos, nagyszerű kiegészítője
  • Környezetbarát
  • Szabályozható CO2-intenzitás
  • Szórakoztató termék, amely jó hatással van gyermekeid italfogyasztási szokásaira

A SodaStream egy életstílus!

Nem közömbös számodra bolygónk jövője? Járulj hozzá a hulladék előállítás csökkentéséhez! A SodaStream segítségével, mindösszesen egy gombnyomással, 30 másodperc alatt készíthetsz frissítő, szénsavas italokat. Nincs szükség műanyag üvegekre vagy palackokra. Ezáltal otthonod környezet lenyomata 100-szor kisebb lesz! A SodaStream működése továbbá teljes mértékben a mechnaikai alapelvekre épül, így nincs szükség elemekre - tehát a készüléknek nincs fogyasztása. Az italok előállítása során teljesen testreszabhatod a buborékok mennyiségét, az ízvilágot, így saját ízlésed alapján készítheted el italaidat.
Mindezt rendkívül egyszerűen és könnyedén! Töltsd tele az üveget hideg csapvízzel és nyomd meg a gombot, hogy feltöltsd azt szénsavval. Ezután csak tőled függ, hogy használsz-e bármlyen szirupot az ízesítéshez.

A limitált kiadású JET PASTEL egy olyan önálló gyártó, amely közismert egyszerű és elegáns dizájnjáról. A pasztell zöld szín minden bizonnyal tökéletesen illeszkedik majd otthonodba.

A csomag tartalma:
1 × szóda készítő
1× CO2  patron
1 x speciális, nyomásálló műanyag palack

Paraméterek

Szín
Zöld Kész!

Szín

Szín
Zöld Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SodaStream Jet pasztell zöld Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SodaStream Jet Pastel Green. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SodaStream Jet Pastel Green. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SodaStream Jet Pastellgrün.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ