SodaStream Jet White LE 2v1

Termékkatalógus
SodaStream Jet White LE 2v1
4,8 70 értékelés
Sodastream a termelés szóda és szénsavas italok, 2x 1 literes palack, 2 db szirupot 500ml (narancs szirup, Red Berry)
Kód:  EAN4147m2 Termékszám:  42001295 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

SodaStream Jet White LE 2v1

Köszönhetően otthoni szóda készítő, akkor búcsút mondhat a nehéz csomagok igényes átadása a vásárolt szódavíz. Ízletes szóda és ízesített szénsavas ital tulajdonképpen könnyen és gazdaságosan előállítható a kényelmes otthon, így jelentős megtakarítást és kíméli a környezetet, mint amelyre az eszköz eltérően csomagolt szóda százszoros kisebb hatást.

Volume bombák szén-dioxiddal, elegendő ahhoz, hogy akár 80 l-ital, amely elég egy multi háztartásban. A készülék működik, a tisztán mechanikus alapon, így a gyártás a kedvenc ital szállítják a nulla energia. One speciális gomb ismételt megnyomásával, hogy megerősítse az intenzitást és a telítettség elérni, mint csillogó, amely megfelel Önnek. A megőrzés vigyázni fogyasztott ital palack kiváló minőségű műanyag hermetikus zárást. Amellett, hogy a palackok mellett a SodaStream Jet Fehér LE 2v1 is kap egy pár 500 ml ízesített szirup egy finom limonádét, ami, hogy elérjék a legjobb ízű hozzá kell adni a kész szódavíz.

A csomag tartalma:

szóda készítő
palack CO2
2 szirupok 500 ml (ízesített narancs és vörös Berry Mix)
2 palackok térfogata 1 liter hermetikus tömítés

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SodaStream Jet White LE 2v1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SodaStream Jet White LE 2v1. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SodaStream Jet White LE 2v1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SodaStream Jet Weiß LE 2-in-1.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ