Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

SodaStream Spirit Red + palack + PEPSI, 7UP, MIRINDA íz

Termékkatalógus
SodaStream Spirit Red + palack + PEPSI, 7UP, MIRINDA íz
4,7 23 értékelés
Sodastream - mechanikus, szénsavasság szabályozása lenyomások számával, patron befogatása CQC technológiával, patron kapacitása 80 l, szódagép anyaga műanyag, palack rögzítése beillesztéssel, CO2 patron, ízesítés és 3 palack a csomag része, vörös kivitel
45 190 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
SodaStream Spirit Red + palack + PEPSI, 7UP, MIRINDA íz 45 190 Ft Kérés esetén megrendeljük
Vásárlás

SodaStream Spirit Red + palack + PEPSI, 7UP, MIRINDA íz

Az itt szereplő tételek: SodaStream Spirit Red + palack + PEPSI, 7UP, MIRINDA íz

A SodaStream Spirit Red szódagépteljes felszereléssel nagyszerű háztartási segédeszköz egyszerű és gyors szóda és frissítő szénsavas italok készítéséhez.Elegáns piros színével minden konyha dizájnelemévé válik. A szódagépen kívül 3 műanyag, nyomásálló italos palackot és Pepsi, 7UP és Mirinda szörpöt tartalmaz a készlet. A szódagép működése nagyon egyszerű, csavard be a gázpalackot, helyezd be a palackot friss csapvízzel, és egy gombnyomással válaszd ki, hogy mennyire legyen szénsavas az ital.

A SodastreamSpirit Red szódagép + palackok + Pepsi, 7UP és Mirinda szörpök főbb jellemzői

  • Szódagép teljes felszereléssel
  • Szóda és szénsavas italok egyszerű és gyors készítése
  • Meghatározhatod a pezsgés intenzitását egy gomb megnyomásával
  • Automatikus palackrögzítés a kényelmetlen csavarozás helyett
  • A SodastreamSpirit Red nagyon csendesenkészít szódát
  • A csomag 3 db 1 literes palackot és 3 szörpöt is tartalmaz
  • Színkivitel: piros

A SodastreamSpirit Redcsodálatos szénsavas vizet készít

A SodaStream Spirit Red előnye a a palack automatikus felhelyezése a kényelmetlen csavarozás helyett és a szénsavas víz nagyon csendes elkészítése. A SodaStream segítségévelgondoskodhatsz arról, hogy az egész család megfelelően betarthassa ivási rendjétNem kell többé a palackok és palackozott víz cipelésének kellemetlenségével foglalkoznod, ahogy azzal a problémával sem, hogy nem tudsz mit kezdeni az üres PET-palackokkal, amelyek nagyon megterhelik a környezetet. Az ital előállítási költsége sokkal alacsonyabb, mint a vásárolt vízé.

A Sodastream készlet ital témájú palackokat is tartalmaz

A SodaStream készlet 3 darab 1 literes palackot is tartalmaz, mindegyiken más-más italmotívummal. BPA és más káros anyagok nélkül, egészségre ártalmatlan műanyagból készültek. Nyomásállóak és újratölthetőek. Szénsavas és szénsavmentes vízhez egyaránt alkalmasak. Használat után egyszerűen mosd ki őket legfeljebb 50 °C vízben.  Minden egyes alkalommal, amikor a palackokat a szódagépben szénsavval töltöd fel, a CO2-gáz nyomása a palackokra nehezedik, és az anyag elhasználódik. Ezért aa Sodastream FUSE PEPSI palackoklejárati idővel rendelkeznek, amely után a továbbiakban nem használhatók a szódagépben. A lejárati idő nem vonatkozik a szódagépen kívüli használatra. A Sodastream FUSE PEPSI palackokbanígy elkészítheted kedvenc italaid.

A Sodastream szörpök nagyszerűen ízesítik a vizet

A Sodastream szörpök lehetővé teszik, hogy eredeti Pepsi, 7UP és Mirinda szörpökkel készíts italt. Az egyedi receptúrájú, koncentrált szörpöket a szódavízhez adva könnyedén elkészítheted kedvenc italod. A 440 ml koncentrátum akár 9 liter ital előállításához elegendő az ajánlott hígítási arány: 1 rész koncentrátum 19 rész szénsavas vízhez. Csak öntsd a vizet a palackba, hagyd egy ideig hűlni a hűtőben, tedd a palackot a Sodastream készülékbe, és készítd el a szénsavas italt. Ezután döntsd meg a palackot, add hozzá a Sodastream szörpöt a mérőpohárnak megfelelően, majd óvatosan keverd el a lezárt palackban. Ezután felszolgálhatod az italt, és élvezheted annak csodálatos ízét.

A csomag tartalma:
1× SodaStream Spirit Red otthoni szódagép
3× újrahasználható FUSE PEPSI 1 l-es italos palack
3× szörp 440 ml ( Pepsi, 7UP és Mirinda)

Összetétel

Pepsi íz:
Cukor, víz, festék (E150d), sav (foszforsav, citrom), savasságszabályozók (nátrium-citrátok), édesítőszerek (szukralóz, aceszulfám K), aromák, beleértve a koffeint is, stabilizátor (gumiarábikum), tartósítószer (nátrium-benzoát).

Az íz 7UP:
Cukor, víz, sav (citromsav, alma), természetes citrom aroma, lime és más természetes aromák, savasságszabályozó (nátrium-citrátok), édesítőszerek (szukralóz, aceszulfám K), tartósítószer (nátrium-benzoát).

Mirinda íz:
Cukor, víz, sav (citromsav), stabilizátorok (a keményítő-okténil-antarát nátriumsója, fa gyanták glicerinészterei), savasságszabályozó (nátrium-citrátok, kálium-citrátok), édesítőszerek (aceszulfám K, szukralóz) aroma, tartósítószer (nátrium-benzoát), színezék (béta-karotin), antioxidáns (aszkorbinsav).

Paraméterek

Összehasonlít
Palack anyaga
Műanyag Kész!
Üveg fogása
Beillesztéssel Kész!
Palack/palackok űrtartalma
1 l Kész!
Palack típusa
Fuse Kész!
Szódakészítő anyaga
Műanyag Kész!

Üveg tulajdonságai

Palack anyaga
Műanyag Kész!
Üveg fogása
Beillesztéssel Kész!
Palack/palackok űrtartalma
1 l Kész!
Palack típusa
Fuse Kész!

Termék tulajdonságai

Szódakészítő anyaga
Műanyag Kész!
Szén-dioxid tartalom szabályozása
Lenyomások számával Kész!
Patron kapacitása
80 l Kész!
Patron befogása
Bekattintással Kész!
Termék típusa
Mechanikus Kész!

Szín

Szín
Vörös Kész!

Díj

Dizájn díj
Red Dot Design Award Kész!

Csomagolás

Csomag tartalma
Patron CO2-vel, Íz, Palack Kész!
Palackok száma csomagonként
3 Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SodaStream Spirit Red + láhev+ příchutě PEPSI, 7UP, MIRINDA. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SodaStream Spirit Red + fľaša + príchute PEPSI, 7UP, MIRINDA.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ