30 dnů na vrácení Siguro kuchyňský robot

SODASTREAM Spirit

Termékkatalógus
SODASTREAM Spirit
4,9 14 értékelés
Sodastream - otthoni szódakészítő gép
Kód:  SODVS474 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

SODASTREAM Spirit

Ha szereted a szénsavas vizet, a SODASTREAM Spirit mindennel rendelkezik, amire elkészítéséhez szükséged lesz. A készülék letisztult formatervezésének köszönhetően első pillantásra lenyűgöz, és további előnye, hogy a palackot tekerés nélkül tudod rögzíteni. Egyszerűen illeszd az étkezési CO2 gázt tartalmazó patront a helyére, tedd a csapvizet tartalmazó palackot a rozsdamentes acél csapózár alá, és a SODASTREAM gondoskodik a többitől. A kész szódát friss citrusfélékkel, mentával vagy más gyümölcsökkel teheted változatossá.

A SODASTREAM Spirit szilva szódavízkészítő legfontosabb jellemzői

  • A praktikus szénsavas víz előállítás, korlátozott kiadás
  • Otthoni szódakészítés gyorsan és egyszerűen
  • Egyszerűsített palackrögzítési mechanizmus
  • Könnyű gázpatron csere
  • A csomagban egy  0,5 l palack és két pohár is található
  • SODASTREAM Spirit választható szénsav-intenzitással
  • Szín: szilva

Választható szénsav-intenzitással

A SODASTREAM  háztartási szódavízkészítő fényűző szilva színben lehetővé teszi az elkészített víz szénsav-intenzitásának kiválasztását. Az ismételt megnyomások száma határozza meg, mennyi lesz a víz szénsav-tartalma. A szett összeállításakor mindenre gondoltak, így abban mindent megtalálsz, amire szükséged lehet. A készlet tartalmaz egy CO2 patront, amellyel akár 80 liter szódavizet is készíthetsz különböző erősségben, egy újrafelhasználható FUSE palackot, egy újrafelhasználható palackot női dizájnnal tartóban, és két poharat a kényelmes iváshoz. Mindig élvezheted a friss szódavizet a SODASTREAM Spirit segítségével.

Női palack térfogata:
500 ml

FUSE palack térfogata:
1000 ml

Üveg térfogata:
330 ml


Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SODASTREAM Spirit Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SodaStream Spirit ŠVESTKOVÁ. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SODASTREAM Spirit SLIVKOVÁ. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SODASTREAM Spirit. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SODASTREAM Spirit.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ