Alza TOP Valentin-nap Smart home

Sokoldalú Tefal Ingenio edények: pont a konyhádba valók!

Termékkatalógus

Szponzorált cikk

Frissítve

Ha gyakran főzöl vagy szívesen próbálsz ki bonyolult recepteket több fogásos menükhöz, ahol a recept minden egyes lépéséhez új konyhai edény kell, nagyon oda kell figyelned. De mostantól nem kell félned a főzőedények halmaitól a mosogatóban. Ha rendelkezel sokoldalú Tefal Ingenio edényekkel, pár darabbal mindent megoldhatsz. Hogyan segítenek a praktikus Tefal edények és könnyítik meg a főzést?

Tefal Ingenio

 1. A Tefal Ingenio edények korlátlan kihasználhatósága
 2. Kinek ideálisak a Tefal Ingenio edények?
 3. A levehető nyél sokáig bírja
 4. A Tefal Ingenio edényekkel első osztályú ételeket készíthetsz
 5. Ellenállhatatlan minőség
 6. Teszteld a Tefal Ingenio edényeket a gyakorlatban receptjeink segítségével
 7. A Tefal márkáról

A Tefal Ingenio edények korlátlan kihasználhatósága

Mindig lesznek olyan alkalmak, amikor minden egyes ételhez, a különböző célokra más-más edényt kell használnod. De ez lehet máshogyan is: a főzőlapról a sütőbe, a sütőből tálalni az asztalra, az asztalról a maradékokat a hűtőbe, a hűtőből a mosogatógépbe és onnan végül tisztán vissza a szekrénybe. Az egyedülálló, eltávolítható nyéllel rendelkező Ingenio edénykoncepciónak köszönhetően minden ennyire egyszerűvé válik. Ahogyan maga a név is sugallja, az edények valóban kifinomultak és ötletesek (az Ingenio az angol ingenius = zseniális, leleményes, ügyes szóból származik). A levehető nyélnek köszönhetően – ami mellesleg egy kattintással egyszerűen rögzíthető vagy levehető az edényekről – sokoldalú segítő áll a rendelkezésedre. 

Kezdd el a főzést a recept szerint a tűzhelyen, ahogy bármilyen más edényben szoktad. Ezután tedd az ételt a sütőbe, és vedd le a nyelet a serpenyőről vagy a lábasról, attól függően, hogy épp mit használsz. Amint elkészült az étel, egyszerűen helyezd vissza ismét a nyelet, vedd ki az edényt a sütőből és tálalj vele az asztalon. Ha a fogantyút ismét eltávolítottad, már semmi oda nem illő nem lesz az asztalon. Ha több ételt készítettél, mint ami elfogy és marad valami, az sem okoz gondot. A műanyag fedélnek köszönhetően a maradékot hermetikusan lezárhatod az Ingenio edénybe és beteheted a hűtőszekrénybe vagy a fagyasztóba.

Természetesen nem csak a maradékot teheted így el. A főzés előtti napon előre elkészítheted a hozzávalókat és így minden kéznél lesz majd. Ez különösen akkor hasznos, ha szeretnél valamit állni hagyni, marinálni vagy megdermeszteni. Vagyis röviden a Tefal Ingenio számtalan felhasználási lehetőséget biztosít.

Kinek ideálisak a Tefal Ingenio edények?

A több helyet a konyhában és a kevesebb mosatlan edényt főleg azok fogják értékelni, akik:

 • Gyakran főznek – akár azért főzöl, mert szeretsz, akár mert gyorsan meg kell etetned az éhes családtagjaidat, a Tefal edényekkel és serpenyőkkel a konyhádban az ételkészítés sokkal élvezetesebb lesz.
 • Szeretnek bonyolult recepteket kipróbálni – egy többfogásos menü sem kell, hogy elrettentsen, ahol minden egyes lépéshez más és más edényre van szükség. Kevesebbel is megoldhatod, a Tefal gondoskodik róla.
 • Kis konyhában főznek – a kis konyhába garantált öröm, ha úgy fordulhat meg az ember, hogy nem ütközik mindenhol piszkos edényekbe. Ebben az esetben különösen igaz, hogy a kevesebb több.
 • Csak néha főznek – ilyen esetben nem kifizetődő a sok edény tárolása. Kihasználatlanok maradnak és feleslegesen dobsz ki rájuk pénzt. Inkább szerezz be olyan univerzális edényeket, amelyekben magadnak is főzőcskézhetsz, de váratlan családi összejöveteleknél is használhatsz.
Tefal Ingenio edények

A Tefal Ingenio edények nagyon jól kihasználhatók a konyhában.

A levehető nyél sokáig bírja

Nem kell aggódnod, ha azt gondolod, hogy a nyél egyszerűen használható és ezért nem fogja hosszú évekig bírni a napi használatot - pont az ellenkezője igaz. Az Ingenio egy kézzel használható, szabadalmaztatott nyél, amely két évtizedes kutatás és gondos tesztelés eredménye. Csak egy kattintás és egyszerűen le- és felpattinthatod a Tefal edényekre. Kompatibilis minden Ingenio edénnyel és 10 éves meghosszabbított garancia jár rá. Ezenkívül igazi erőművész. A megnövelt teherbírása akár 10 kg-ot is elbír, ami nem kis teljesítmény!

A Tefal Ingenio edényekkel első osztályú ételeket készíthetsz

Nem is Tefal edényről lenne szó, ha nem lenne minőségi tapadásmentes felülete. Ez lehetővé teszi a főzést a legminimálisabb hozzáadott zsiradékkal vagy akár anélkül, úgy, hogy az étel nem kap oda. A jól kidolgozott felületek, mint a Titanium Force, Titanium Extra, Titanium Pro és Titanium Excellence rendkívül kopásállók és a nem éles konyhai eszközök is használhatók rajtuk. A Thermo-Spot™-nak – a piros pont a serpenyő közepén – köszönhetően mindig pontosan tudhatod, hogy mikor ideális a hőmérséklet a főzéshez, a kétszínű hőérzékeny réteg megmutatja. Hogyan? Amikor egyenletesen pirossá válik, a serpenyő hőmérséklete kb. 180 °C, azaz ideális. 

Ne feledd, hogy a hőmérsékletszabályozás a kulcs a tökéletes kulináris eredményekhez. Ha a serpenyő vagy a fazék túl hideg a főzés kezdetekor, az étel elkészítése hosszabb ideig tart és az alapanyagok elveszítik a természetesen nedvességtartalmukat, ami az étel kiszáradásához vezethet. Az alacsony hőmérsékleten készített ételek színe sápadt és a textúrájuk egyenetlen, az ízük semleges és jellegtelen lesz. Ellenben, ha az edény túlságosan forró, az étel hamarabb megég a felületen, mielőtt még igazán elkezdene megfőni. A megfelelő hőmérsékleten történő főzés megakadályozza az odaégést, és az étel finom és egészséges lesz. Sőt, a serpenyő és a fazék élettartama is hosszabb lesz így.

A Tefal tudja, hogy mindannyian mások vagyunk és hogy mindegyikünknek különböző eszközökre van szükséges. Éppen ezért alkotta meg az Ingenio edényeket, amelyek pontosan azt tudják, amit vársz tőlük. Milyen sorozatokból választhatsz?

 • Ingenio Performance – ennek a sorozatnak a darabjai használhatók indukciós főzőlapokon is. Nagyon ellenálló, tapadásmentes Titanium Pro felülettel rendelkeznek és rendkívül erős az aljuk.
 • Ingenio Essential – ezek az edények tapadásmentes PowerGlide felülettel és speciális Durabase aljjal rendelkeznek.
 • Ingenio Chef – megfelelnek a legigényesebb szakácsok elvárásainak is. A sorozat darabjainak tapadásmentes Titanium Pro felülete van és indukciós tűzhelyen is használhatók. 
 • Ingenio Expertise – edények tapadásmentes belső Titanium Excellence felülettel és rendkívül erős Induction aljjal.
 • Ingenio Authentic – minőség és dizájn. Az ebben a sorozatban megtalálható edényekre a tapadásmentes belső Titanium Mineralia+ és tapadásmentes külső felület, illetve autentikus gránit megjelenés jellemző. Használhatók indukciós főzőlapon is.
 • Ingenio Elegance – a tartós tapadásmentes belső Titanium Force és a tapadásmentes külső felület révén ezek az edények minden konyhában nagy segítséget nyújtanak. 
 • Ingenio So Intensive – a So Intensive sorozat edényeire lenyűgöző dizájn, tapadásmentes belső Titanium Force felület és extra erős Dutiful alj jellemző.

Ellenállhatatlan minőség

A Tefal nem csak a jól használható nyelet, praktikus fazekakat és serpenyőket kínál, amelyek jó szolgálatot tesznek a tűzhelyen, a sütőben, a hűtőben és az asztalon, hanem üveg fedőket is a főzéshez. A fixen rögzített gomb helyett azonban billenő mechanizmussal működik, így többet is egymásra tehetsz. Ezt a tárolási megoldást pedig biztosan értékelni fogod a konyhádban.

Tefal Ingenio fedő

A Tefal Ingenio edényeknél nem csak a serpenyőket és a fazekakat fogod nagyra értékelni, hanem a nagyszerű fedőket is.

Teszteld a Tefal Ingenio edényeket a gyakorlatban receptjeink segítségével

Ízletes receptekkelt készültünk, amelyeket nem csak megkóstolni lesz jó, de ki is próbálhatod velük a Tefal Ingenio edények funkcionalitását is:

A Tefal márkáról

"Nélkülözhetetlen ötletek." Ebben igazán jó a Tefal és már 1954 óta könnyíti meg számunkra az életet nagyszerű ötleteivel. A konyhai edények, gőzölős vasalók és a Tefal elektromos grillsütők sok családnak okoznak örömet. A Tefal termékek minőségéről tanúskodik nemcsak a hosszú élettartam, de a népszerűségük is. A Tefal vállalat áll számos innováció, mint például az edények tapadásmentes felülete vagy az első vezeték nélküli vasaló mögött, de tovább haladnak a kutatásokkal, amelyek célja, hogy megkönnyítsék az életet a fogyasztók számára.

4,7 28×
TEFAL 26 cm INGENIO EXPERTISE
Serpenyő - tapadásmentes és titánkeverék belső felület, tapadásmentes külső felület, serpenyő anyaga alumínium/anodizált alumínium, hőindikátor, nem éles fémeszközzel is használható, sütőben használható, mosogatógépben mosható, serpenyő felső szélének átmérője 26 cm, serpenyő aljának külső átmérője 18,8 cm, serpenyő magassága 5 cm

12 790 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: TEFKN021
4,7 28×
Tefal INGENIO EXPERTISE Serpenyő 24 cm L6500402
Serpenyő Serpenyő, 24 cm átmérőjű serpenyő, Titanium Excellence belső, 6 rétegű tapadásmentes felület kemény ásványi alappal, külső tapadásmentes felület, serpenyő anyaga: alumínium, a levehető nyél nem része a csomagnak, minden típusú tűzhelyen használható, beleértve az indukciót, Thermo-Spot hőindikátor, sütőben akár 250°C-ig használható, nem éles fémeszközökkel is használható, mosogatógépben mosható, Franciaországban gyártva

11 590 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: TEFKN020
4,2
TEFAL serpenyő 28 cm INGENIO AUTHENTIC
Serpenyő - tapadásmentes és titánkeverék belső felület, tapadásmentes külső felület, serpenyő anyaga alumínium/anodizált alumínium, indukciós, gáz, kerámia és elektromos főzőlapon/tűzhelyen használható, hőindikátor, nem éles fémeszközzel is használható, sütőben használható, mosogatógépben mosható, serpenyő felső szélének átmérője 28 cm, serpenyő aljának külső átmérője 21 cm, serpenyő magassága 4,8 cm

11 490 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: TEFKN016
4,9 36×
Tefal INGENIO AUTHENTIC 3 db-os serpenyő készlet levehető nyéllel 24, 28 cm L6719312
Serpenyő szett Edénykészlet, 24 és 28 cm-es átmérő, Titanium Mineralia belső márvány felület, külső tapadásmentes márvány felület, levehető nyél a csomagban mellékelve, minden típusú tűzhelyhez alkalmas, beleértve az indukciót, Thermo-Spot hőindikátor, 250°C-ig sütőben is használható, nem éles fém eszközök használata lehetséges, mosogatógépben mosható (a nyél nélkül)

21 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: TEFKN011
4,9 36×
TEFAL INGENIO AUTHENTIC L6719012 edénykészlet 4 db
Edénykészlet - 16, 18, 20 cm-es edény és levehető fogantyú, tapadásmentes Titanium Mineralia felületet, külső tapadásmentes bevonat, 10 év garancia a fogantyúra, sütőben is használható és mosogatógépben mosható (a fogantyú nélkül), kompatibilis a gáz, az elektromos, a kerámialapos és az indukciós tűzhelyekkel

26 490 Ft
Átmenetileg nem elérhető
Termékkód: TEFKN010
Nyomtatás
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ