Solight DC31

Termékkatalógus
Solight DC31
4,1 9 értékelés
Autós töltő LED kijelzővel, 2 USB bemenet: DC 12-24V Kimenet: DC 5V / 3000 mA
Kód:  UD999f4 Termékszám:  DC31

Solight DC31

Multifunkcionális töltő márka Solight akkor teszi a hosszú utazások autóval. Valóban megoldani egyszer és mindenkorra, hogy aggódnia újratöltés minden intelligens készülékek. Ez most már két USB töltő port maximális teljesítménye 3 A.Speciális Texas Instruments chipset gyors töltés táblagépek és okostelefonok a híres márka, függetlenül attól, hogy a konkrét részvételét az eredeti USB töltő adapter. Hála a gömbcsuklóval is egy nagyon jó szervezés csatlakoztatott kábeleket.
 

legfontosabb jellemzői

  • Töltésére alkalmas egyszerre két készüléket multimédia
  • 2 x USB A típusú kimenet + CLA folyamatos cigaretta adapter
  • Bizonyított kompatibilitás eszközök Apple, Samsung, Sony, LG, Nokia, a Lenovo és a ZTE, a Huawei, a HTC, Blackberry, Amazon Kindle, a Google Nexus, Sharp, Asus
  • Intelligens áramkör érzékeli a csatlakoztatott akkumulátor készülék minden kimeneti és a töltési sebesség függ a kapacitás és az akkumulátor töltöttségi
  • Túltöltés elleni védelem, túlfeszültség, túlmelegedés és rövidzárlat
  • Cserélhető biztosíték 10 A LED jelzi a hiba a biztonságos használat és védi az autót

Az adapter ellenáll bemeneti feszültség 12 és 24 voltos, így elfér autók és teherautók. Ez lesz az ideális eszköz az utazáshoz, ha több eszközt.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Solight DC31
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Solight DC31. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Solight DC31. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte solight DC31. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte solight DC31.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ