Solight TE66

Termékkatalógus
Solight TE66
3,0 2 értékelés
Időjárás állomás - nagyméretű, háttérvilágítású 5"-os LCD kijelzővel, hőmérséklet, páratartalom, külső érzékelő kijelzővel, fehér színkivitelben
Kód:  UD998o Termékszám:  TE66

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Solight TE66

Ha nem csupán a lakás hőmérsékletéről szeretne áttekintést szerezni, hanem például a páratartalomról is, akkor a Solight TE66 kisméretű időjárás állomást az Ön számára tervezték. Számos további adattal együtt azt is megtudhatja, milyen a pillanatnyi klíma a szobában, és milyen az időjárás odakint. A vezeték nélküli érzékelőn keresztül jelzett kültéri hőmérsékleti érték megjeleníthető °C-ban vagy °F-ben (választható). A tartozékként mellékelt érzékelő hatótávolsága minimum 30 m nyílt terepen. Ezen kívül további két érzékelő vásárolható és csatlakozatható az állomáshoz. Az időjárás állomás a mért értékek alapján egyszerű időjárás előrejelzést állít fel és jelenít meg. A kijelzett idő és dátum rádiójellel vezérelt.

 

Egyéb sajátosságok

  • Kültéri hőmérséklet mérési pontossága: +/- 2 ° C
  • Beltéri hőmérséklet mérési pontossága: +/- 1,5 ° C
  • Kültéri hőmérséklet mérési tartománya: - 35 ° C - + 70 ° C
  • Beltéri hőmérséklet mérési tartománya: + 9 ° C - + 50 ° C
  • Beltéri páratartalom mérési tartománya: 20% - 90%
  • Fő egység áramellátása: 3 x AA típusú elem (LR6) (nem tartozék)
  • Érzékelő áramellátása: 2 x AAA típusú elem (LR03) (nem tartozék)
  • Páratartalom mérési pontossága: +/- 8%

 

Az ébresztő esetében biztosan méltányolni fogja a szundi funkciót, amely kényelmes ébredést biztosít. E fő funkciókon túl a mellékelt használati utmutató alapján számos egyéb kiegészítőt fedezhet fel, ezek közé tartozik a hőmérséklet alakulás-index, holdfázis kijelző, idő kijelző, naptár vagy az elemek töltöttségi szintjének mutatója. Ami az állomás megjelenését illeti, mindkét része fehér színű, és minden adat az 5"-os háttérvilágítású LCD kijelzőn (13,0 x 6,5 cm) jelenik meg.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Solight TE66 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Solight TE66. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Solight TE66.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ