A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

Solo Executive Backpack Black / Red 17,3"

Termékkatalógus
Solo Executive Backpack Black / Red 17,3"
5 2 értékelés
Laptoptáska - egy teljesen párnázott 17,3"-os rekesszel, egy iPad / táblagép tartó belső zsebbel, könnyen hozzáférhető zsebbel, cipzáros első zseb kulcstartóval, oldalsó cipzáras zsebek, párnázott fogantyú, hátsó rész és vállpántok
Kód:  SOA06 Élettartam: 12 hónap Termékszám:  EXE700-4

Solo Executive Backpack Black / Red 17,3"

Kérjük, rendelés előtt ellenőrizd a készülék méreteit, hogy megbizonyosodhass arról, hogy az általad választott hátizsák megfelelő-e a készülékhez.!

Praktikus, elegáns és divatos. Ebben a fekete Solo Executive laptop hátizsákban biztonságosan hordozhatod az akár 17,3"-os laptopodat is. A táskában egy teljesen párnázott rekesz található, mely vigyáz eszközöd épségére. A termékben ezen felül található egy speciális zseb is, melyben iPad-et vagy táblagépet tárolhatsz. Az elülső, cipzáras, kulcstartóval is felszerelt zsebben egy praktikus rendszerező található, melynek segítségével kiválóan rendben tudod tartani személyes dolgaidat. További tárgyakat az oldalzsebekben is tudsz tárolni, ezen felül pedig üdítőspalackok tárolására is alkalmas. A kényelmes hordozást és viselést a hátsó párnázat, a vállpántok, valamint a fogantyú biztosítja. A hátsó panel tökéletes kényelmet biztosít hosszútávon is, mivel lehetővé teszi, hogy a táskát könnyedén hozzácsatoljuk a fogantyúhoz. A Solo Executive laptop hátizsák a precíz kidolgozás, a kiváló minőségű anyagok és az elegáns dizájn kombinációja, mely tökéletesen helyt áll a városi életmódban.

A Solo Executive Backpack Black/Red notebook hátizsák főbb jellemzői

  • Teljesen párnázott rekesz notebookok számára, 17,3" méretig
  • Belső zseb iPad / táblagép számára
  • Az első cipzáras zseb kulcstartóval, illetve rendszerezővel is el van látva
  • Oldalsó zsebek, melyben a legtöbb féle vizespalack is hordozható
  • Külön rekesz dokumentumok számára
  • Elegáns és modern kialakítás
  • Párnázott hát, vállpántok és fogantyú
  • Poliészter táska
  • Méretek: 48.75 x 39.65 x 18,2 cm
  • A laptop rekesz méretei: 41,6 x 30,55 x 4,68 cm

Ismered a Solo márkát?

A New yorki luxus táska gyártó minőségi termékeiről, és megfizethető árairól vált ismertté. A Solo finoman kombinálja a modern külsőt a kiváló minőségű, precízen feldolgozott anyagokkal. Eredeti termékeik világszerte nagy népszerűségnek örvendenek.

 

Paraméterek

Anyag
Poliészter Kész!
Mélység
18,2 cm Kész!
Szélesség
39,65 cm Kész!
Magasság
48,75 cm Kész!
Zsebek
Laptopzseb, Üvegtartó zseb Kész!

Anyag

Anyag
Poliészter Kész!

Külső méretek

Mélység
18,2 cm Kész!
Szélesség
39,65 cm Kész!
Magasság
48,75 cm Kész!

Felszerelés

Zsebek
Laptopzseb, Üvegtartó zseb Kész!
Tulajdonságok és felszereltség
Anatómiailag formált hátrész Kész!

Anyag

Anyag
Poliészter Kész!

Max. méret

Laptop képátló
17,3" Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Solo Executive Backpack Black / Red 17,3" Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Solo Executive Backpack Black/Red 17.3". Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Solo Executive Backpack Black/Red 17.3". Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Laptoptasche Solo Executive Rucksack Schwarz / Rot 17.3 ''. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Laptoptasche Solo Executive Rucksack Schwarz / Rot 17.3 ''.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ