30 dnů na vrácení Shop roku

Solo2 Beats Wireless - fehér

Termékkatalógus
Solo2 Beats Wireless - fehér
5 2 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - Vezeték nélküli, összecsukható, kiegyensúlyozott hangzás, hívásokat köszönhetően a beépített mikrofon, On-Ear kialakítás
Kód:  MON389e Termékszám:  mhnh2zm/a

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Solo2 Beats Wireless - fehér


Kényelmes zenehallgatás

Élvezze a kényelmet, a zenehallgatás. Ezekkel egyedülálló fejhallgató Beats Wireless Solo2 ezt úgy lehet elérni, minden gond nélkül. Profi összecsukható fejhallgató tervezték, hogy tökéletes vezeték nélküli zenehallgatás.

le
Beats Solo2 Wireless - white

le
Beats Solo2 Wireless - white

Kényelem korlátozás nélkül

Húzza ki és párosítása Bluetooth-készüléket, és szabadon mozoghat a tartományban 10 m-ig. Fogadhat hívásokat a beépített mikrofon, és így tartsa ellenőrzése hallgatási segítségével ujját a készülék.


Dinamikus és szélesebb spektrumú hang

Wireless Solo2 egy dinamikusabb és szélesebb spektrumú hangot nagyobb tisztasággal, így ejti sok felhasználó. A fejhallgató puhán párnázott és kényelmes. Engedjék meg, hogy tökéletesen élvezni a zenét anélkül, hogy zavaró a mindennapi zaj.

le
Beats Solo2 Wireless - white

le
Beats Solo2 Wireless - white

Kompakt, összecsukható kialakítás

Tartós esetben, kompakt és összecsukható kialakítás teszi őket egyedülálló tartozékok, amely tökéletesen használható utazás közben. Fejpánt készült tartós és szuper-rugalmas anyag kiküszöböli repedés és törés.


Hosszú akkumulátor-élettartam

Vezeték nélküli fejhallgató Solo2 képes ellenállni egy feltöltéssel akár 12 órán át. Fény LED állapotjelző üzemanyag-mérő segítségével ellenőrzi, amennyiben ez szükséges, ami újratölti a fülhallgatót.

le
Beats Solo2 Wireless - white

Paraméterek

Szín
Fehér Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Solo2 Beats Wireless - fehér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beats Solo2 Wireless - white. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Beats Solo2 Wireless - white. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Beats Drahtlose Solo2 - white. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Beats Drahtlose Solo2 - white.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ