Shop roku AlzaBoxy Q1

Sonos CONNECT

Termékkatalógus
Sonos CONNECT
Hálózati lejátszó - Zónás forgalmazás, két portos switch, RCA bemenet, RCA kimenet + 2x digitális (optikai, koaxális), több mint 18 millió dal és 100 000 rádió, Wi-Fi vagy Ethernet kábel által csatlakoztatható, Android, iPhone vagy iPad
Kód:  SON005 Termékszám:  CTNZPEU1 Gyártó honlapja:

Sonos CONNECT

A Sonos cég a vezető gyártók közé tartozik a luxus elektronika terén. A kaliforniai Santa Barbara központjától nem messze a Szilícium-völgy található, amely a világ legfontosabb technológiai központjának számít. Talán ennek köszönhetően a közönséges hangszórók átalakulnak design darabokká a leginnovatívabb kivitelezésben.

CONNECT nevű eszköz rendkívüli élményt nyújt zenehallgatás közben. Függetlenül attól, hogy saját audio rendszert vagy Sonos vezeték nélküli hangszórókat használ, mindig el lesz ragadtatva. Problémamentesen hozzájuthat számtalan internetes rádióállomáshoz, streaming szolgáltatáshoz (például Spotify, Deezer), esetleg egyszerűen lejátszhatja a zenét közvetlenül a mobiltelefonjáról. Vezeték nélkül, elegánsan és főleg kényelmesen.

Hatékony eszköz speciális alkalmazás formájában az iOS és Android készülékekhez, amely lehetővé teszi Önnek a háztartása összes részének megszólaltatását. Elég elhelyezeni az intelligens Sonos hagszórókat és utána minden irányíthatóvá válik. Minden helyiségben egy másik zenei műfajt szeretne? Nem probléma. Újra meg újra hallhatja az új slágereket? Az alkalmazás gondoskodik arról, hogy minden helyiségben fogja hallani, éspedig megszakítás nélkül. A Sonos márkával nagy lépést tesz a zenei jövőbe.

Műszaki adatok:

Jellemzők:
Ddual-port switch
Streamelhető zene online szolgáltatásokokból, mint a Spotify, Deezer és még sok más
Több, mint 100.000 internetes rádióállomás
Beépített ébresztőóra ütemezővel
Kényelem irányítás tabletről és okostelefonokról (iOS, Android)

Felület:
Analóg bemenet RCA
2x digitális (optikai és koaxiális)

Kivitelezés:
Fehér

Tartozékok:
Tápkábel
Ethernet kábel
1x RCA sztereó audio kábel
Használati utasítás

Méretek:
140 x 136 x 74 mm

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sonos CONNECT Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sonos CONNECT. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sonos CONNECT. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sonos CONNECT.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ