Shop roku Shop roku

Sony MicroSDXC 128GB Class 10 UHS-I + SD adapter

Termékkatalógus
Sony MicroSDXC 128GB Class 10 UHS-I + SD adapter
4,8 8 értékelés
Memóriakártya - olvasási sebesség akár 90 MB/s, File Rescue szoftver az adatok helyreállításához, ellenáll a víznek, röntgensugárnak, sokkoknak és a magas hőmérsékletnek
Kód:  DU242a3g Termékszám:  SRG1UYA Gyártó honlapja:

Sony MicroSDXC 128GB Class 10 UHS-I + SD adapter

Minőségi és gyors Sony Micro SDXC memóriakártya garantált 90 MB/s írási sebességgel UHS-I módban. A kártya kapacitása 128 GB és Class 10 kategóriás, így alkalmas Ultra HD, 3D és 4K minőségű videofelvételek készítésére. Ezen tulajdonságainak köszönhetően alkalmas okostelefonokba, fényképezőgépekbe és nagy felbontású videokamerákba. Továbbá fokozottan ellenáll a víznek, röntgensugárnak, sokkoknak és a magas hőmérsékletnek. Ezen túlmenően a gyártó egy ingyenesen letölthető szoftvert biztosít a törölt adatok visszaállítására, a csomagolás tartalmaz egy SD átalakítót is.

Fő jellemzők

  • MicroSDXC kártya az igényeseknek
  • Nagy olvasási és írási sebesség
  • Ellenáll a víznek, röntgensugárnak, sokkoknak és a magas hőmérsékletnek
  • Alkalmas okostelefonokba, videokamerákba és fényképezőgépekbe
  • Class 10 specifikáció - alkalmas 4K felvételek készítésére
  • Ingyenesen letölthető File Rescue program az adatok helyreállításához
  • SD átalakító
  • 5 év garancia

Paraméterek

Tárolókapacitás (HDD + SSD)
128 GB Kész!
Memóriakártya típusa
micro SDXC Kész!
Olvasási sebesség
90 MB/s Kész!
Írási sebesség
70 MB/s Kész!
Sebességosztály
Class 10 Kész!

Kapacitás

Tárolókapacitás (HDD + SSD)
128 GB Kész!

Típus

Memóriakártya típusa
micro SDXC Kész!

Sebesség

Olvasási sebesség
90 MB/s Kész!
Írási sebesség
70 MB/s Kész!

Sebességkategória

Sebességosztály
Class 10 Kész!
Memóriakártya felülete
UHS-I, U1 Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

Megjegyzés:
» További Memóriakártyák

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony MicroSDXC 128GB Class 10 UHS-I + SD adapter Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony MicroSDXC 128GB Class 10 UHS-I + SD adaptér. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony micro SDXC 128GB Class 10 UHS – I, rýchlosť čítania 90MB/s + SD adaptér. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony 128 GB micro SDXC Class 10 UHS-I + SD-Adapter. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony 128 GB micro SDXC Class 10 UHS-I + SD-Adapter.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ