Sony 70-200 mm F2.8

Termékkatalógus
Sony 70-200 mm F2.8
Objektív A kamera a Sony A-bajonettes objektívvel, optikai stabilizáció, motoros zoom, maximális rekesz F2.8, 77 mm átmérőjű szűrők
Kód:  OS030d3 Termékszám:  SAL70200G2.AE Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sony 70-200 mm F2.8

A kompakt kialakítás sokoldalú teleobjektív SONY SAL-75200 célja az összes szerelmeseinek a sport fotózás, akciófelvételeket és gyönyörű élővilág. A közepes gyújtótávolság a gyújtótávolság alkalmas teleobjektív.Ez az objektív kiválóan blende F2.8 a teljes zoomtartományban 2,8násobného így lesz fotózni alacsonyabb ISO értéket, és elkerüli a zaj a képen. Kiváló eredményeket még gyenge fényviszonyok mellett is. Fényképezés lassú, alkonyatkor és kézzel támogatja az optikai SteadyShot. Az eredmény tiszta képek nagy színes kontraszt és az élesség.

A billentyűzár fókusz, gyújtótávolság korlátozások és fényképezési üzemmód beállításához nyereség középhaladó és haladó fotósoknak további felett a kamera. Az ultrahangos motor csendesen és gyorsan folyékonyan élességállítást és ragadja meg a gyűrűt, és óvatosan az élességet. Négy tagja a ED üveg és három aszférikus lencsetag életlenséget kiküszöbölő és a torzítás, biztosítja a gazdag részletek és a színek. Annak érdekében, hogy a képeket nem befolyásolja tükröződés vagy egyenes párhuzamos, akkor van egy anti-reflektív lencse felületét nanokristályos kezelést. Minimális fókusztávolság majd eléri a 1,2 m és a kör alakú lehetővé teszi, hogy szép indiszponált hatást.

Műszaki adatok:

Úgy tervezték, hogy:
SONY szerelhető

Szűrő átmérő:
77 mm

Rekesz:
F2.8

Ekvivalens gyújtótávolság:
35 mm-es, amikor a fényképezőgépet, az APS-C szenzoros: 105-300

Látószög:
Csatlakoztatása után a kamera APS-C: 34 ° - 12,3 °

Aperture Blades:
9

Circular Aperture:
ANO

Min. rekesz:
32

Min. Fókusztávolság:
1,2 m

Max. nagyítás:
0,21

méretek:
87 x 196,5 mm (max. átmérő x hossz)

súly:
1340 g

Paraméterek

Bajonett
Sony A Kész!
Min. gyújtótávolság
70 mm Kész!
Max. gyújtótávolság
200 mm Kész!
Fényerő min. fókusztávolság esetén
f/22 Kész!
Fényerő max. fókusztávolság esetén
f/22 Kész!

Bajonett

Bajonett
Sony A Kész!

Tulajdonságok

Min. gyújtótávolság
70 mm Kész!
Max. gyújtótávolság
200 mm Kész!
Fényerő min. fókusztávolság esetén
f/22 Kész!
Fényerő max. fókusztávolság esetén
f/22 Kész!
Maximális rekesznyílás
2,8 Kész!
Szűrőátmérő
77 mm Kész!
Min. fókusztávolság
120 cm Kész!

Funkciók

Funkció
Optikai stabilizátor Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony 70-200 mm F2.8 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony 70–200mm F2.8. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony 70-200mm F2.8. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony 70-200 mm F2.8. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony 70-200 mm F2.8.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ